mogeczynie Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Nick: mogeCiezniszczyc oraz dziegielewskiTreść: Nie zgłoszona gra z jednego IPSGO: SariusWyjaśnienie:Witam. Z niezrozumiałych dla mnie przyczyn zostałem zbanowany za rzekome nie zgłoszenie gry z jednego IP, co zrobiłem na niemalże samym początku gry. Zgłoszenie o grze z jednego IP wysłałem już chyba ponad dwa tygodnie temu i dostałem informację potwierdzającą oraz jakie czynności są zabronione (wysyłanie surowców, pożyczki między kontami oraz wzajemne ataki za wyjątkiem prób moonowych) co jak mi się wydawało było równoznaczne z zezwoleniem na gre z jednego IP. Proszę więc o zdjęcie bana z mojego konta, a konto brata (dziegielewski) można by nawet usunąć ponieważ gra go "nie porwała" i znając jego słomiany zapał nipowróci, a i ja będę spokojny przed tego typu sytuacjami. Z góry dziękuję i czekam na odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarius Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Ban zdjęty, przepraszam ża pomyłke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mogeczynie Posted May 4, 2015 Author Report Share Posted May 4, 2015 Dziękuję za wyrozumiałość i zdjęcie bana:) Temat zamknięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts