maciekwm Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Nick: maciekwm, anastazjanTreść blokady: Niezgloszona gra z jednego IP 1/2 i 2/2SGO: SariusOpis: Parę godzin przed banem, mój brat (anastazjan) zgłosił przy mnie grę na jednym IP. Zgłoszenie było zaakceptowane przez stronę. W takim razie nie rozumiem powodu zbanowania? Jeśli już zostałem poszkodowany z bratem, to czy zamiast karać (jak to w naszym państwie policyjnym jest) to upomnieć, że jest coś nie tak i ewentualnie dopowiedzieć, jeśli coś w waszym systemie szwankuje? Poza tym czy to tak trudno sprawdzić, że wcześniej byłem logowany z zupełnie innego IP? Dodatkowo w powodzie zgłoszenia, było napisane czemu teraz gram na tym IP (przyjechałem na święta do domu), oraz chyba nie trudno sprawdzić, że nie było żadnej relacji w grze między mną, a moim bratem (nie było żadnego transferu w postaci surowców czy cokolwiek innego). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts