koweras Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Nick: kowerasTreść blokady: Niezgloszona gra z jednego IP 2/2SGO: SariusOpis: Kochani rozumiem regulamin regulaminem, ale skłaniam się tutaj do zdrowego podejścia. Jestem od 2 dni nowym aktywnym graczem. Chciałem zaprosić do gry kolegę. Gra mu się nie podoba więc nie kontynuuje rywalizacji. Był u mnie więc zalogował się na moim IP ale nie nazwałbym tego grą z jednego IP. Nie wiem czy kolega będzie dalej grał, ale wiem, że jego jedna planeta czy 10 min gry w żadnym sensie nie wpływa na rozwój i tak już martwego Universum. Jest weekend, ban dostaje na 3 dni a w grę gram 2. Nie wydaje mi się aby był sens to kontynuować po Świętach. Proszę o informację, czy konta zostaną odbanowane, a sam dla wszelkiego porządku zgłoszę grę z jednego IP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 I pomyślec ze WAM wolno wszystko , a regulamin mozna łamac Jak zaczynałes gre to miałes taki ptaszek do odznaczenia ... TAK, TO WŁASNIE REGULAMIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts