Ba'al Napisano 2 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Na U8 istnieje rozbieżność między czasem dolotu floty pokazywanym w zakładce "flota" a czasem dolotu floty prezentowanym w podglądzie. Przy wysyłaniu floty widniała ta sama godzina co teraz pokazuje się w zakładce "flota" więc podejrzewam, że problem dotyczy odliczania czasu lotu w podglądzie. Pozdrawiam, Lord Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 2 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Błąd jest znany i przekazany deusowi, ale jak sami widzicie nie ma go. Pozostaje nam czekać na pojawienie się administratora i naprawienie błędu przez niego.Pozdrawiam i proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dałbym głowę, że wczoraj pisząc ten temat widziałem jego nick wśród graczy wyświetlanych na dole forum w sekcji cytuje: "Aktywni użytkownicy" No nic skoro błąd jest znany to pozostaje nadzieja na naprawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 3 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Sądzę że na wszystkich Uni jest ten problem, na U7 i U8 jest na 100%. Dobrze by było, aby Deusx zajął się tą sprawą, już tydzień prawie będzie od zmiany czasu i nic mimo zgłaszanego problemu. Sam osobiście do snejka pisałem że jest problem i niejednokrotnie na SB też o tym pisałem. Jak zwykle musimy poczekać w tej kwestii nic się nie zmieniło ;> pytanie tylko jak długo ?? Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez wiecznysen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andragon Napisano 3 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 NIECH TEGO NIE RUSZAJĄ BO NASTĄPI KONIEC WSZECH RZECZY A propos, tez wiele razy zgłaszałem a odpowiedz była jedna..........deusx właśnie dzisiaj sie tym zajmie Tylko o ktore dzisiaj chodziło, dzien na wenus trwa ponad 200 dni ziemskich wiec moze o wenusjański dzien chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Proszę również o wcześniejszą informację o naprawieniu problemu. Teraz wszedłem godzinę przed czasem więc nie ma jeszcze tragedii ale jak problem zostanie naprawiony a nie będzie informacji to może dojść do sytuacji w której przez godzinę flota będzie stała bez jakiejkolwiek ochrony. No to czekamy Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 3 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 na u5 błąd tez jest została mi godzina do powrotu floty ..a godzina wyznaczona już minęła , czy ten bubel potrzebuje przebudowy całej gry , czy komuś po prostu się nie chcę ?? Jak tak to proszę o info ......dziś jutro nie naprawie bo mi się nie chce .... wystarczy, wszyscy zrozumieją przekaz i usłużnie poczekają aż wsio będzie grać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 6 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Podbijam kolejny raz...naprawi ktoś w końcu te czasy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Podbijam kolejny raz...naprawi ktoś w końcu te czasy .... Przy następnej zmianie czasu A tak aby nie było spamu (o dziwo administracja to umie wychwicić w ciągu 5 minut a prostego błędu nie są w stanie naprawić tygodniami...) - Czy jak przez pomyłkę stracę flotę bo zmyli mnie czas powrotu to można ubiegać się o zwrot? Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak sie nie da grac !!!!!!Bardzo Prosze o naprawienie tego czasu . Juz nie wspomne o godzinnej obsuwie to jeszcze cos sie dzieje z sekundami bo mielismy male opoznienie a bylo wliczone kilka sekund na maly lag , lagu nie bylo a czas sie opoznil sam o 10 sekund bo flota zostala wyslana 5s wczesniej a wleciala 5 s pozniej . Prosze to jak najszybciej naprawiec bo tak sie nie da grac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam tych co jeszcze wytrzymuja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Czy problem został naprawiony?? Z tego co widzę to czas z zakładki "flota" odpowiada czasowi z podglądu... Jeśli tak to proszę o przetestowanie wszystkich powyższych zgłoszeń i zamknięcie tematu z informacją, że już wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jak słusznie zauważył kolega @MOCZAR w banku i w raportach wojennych dalej wyświetlana jest błędna godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Aktualizuje czas we wszystkich plikach nowo. Wprowadzona została nowa funkcja, która automatycznie zarządza strefą czasową, dzięki czemu zmiany czasu na letni i zimowy to przeszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi