OXY Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nasz nick: OXYTreść blokady: Jednorazowe wejście na cudze kontoNick SGO, który nałożył bana: PaulinaSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Witam, wchodze na konto bo flota wróciła patrze ban. Właśnie przeczytałem temat który założył eldo9013 i widze że są między nami jakieś nieprawidłowości. Cały dzień siedziałem na telefonie również korzystam z internetu z plusa.Dodam że z graczem eldo9013 nie znamy sie ani wirtualnie, ani w realnym świecie. Rozumiem że zauważyliście w swoim systemie nie prawidłowość i według was, ban został słusznie nałożony, ale z mojej strony to ja jestem pokrzywdzony ponieważ regulaminu nie złamałem.Skonsultujcie sie z Deusx'em, może wyjasni sprawe w obsłudze klienta plus. Prosze o jak najszybsze wyjaśnienie sprawy, ponieważ surowca i czasu w którym szperki mogły by latać nikt mi nie zwróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Skonsultujcie sie z Deusx'em, może wyjasni sprawe w obsłudze klienta plus.Przepraszam ale to my mamy się kontaktować w Pana sprawie i wyjaśniać za Pana tą sprawę? Czy to nam zależy na wyjaśnieniu, czy Panu? W poprzednim temacie jak Pan widział, SGO Paulinka oświadczyła, że ban zostaje więc odwołanie nie ma sensu. Jeśli twierdzi Pan, że to samo IP było wynikiem przypadku w sieci Plus proszę kontaktować się w tej sprawie z supportem operatora i tam dowiadywać się czy jest to w ogóle możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Możliwe sam miałem taką akcję dwukrotnie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Widzę, że team nadal stara się zniechęcić graczy. Otóż oszczędzę wszystkim nerwów: taka sytuacja jest JAK NAJBARDZIEJ MOŻLIWA. Owszem, prawdopodobieństwo jest małe, że to samo IP zostanie przydzielone dwóm graczom Ogam, ale na pewno nie zerowe. Nie trzeba tu żadnego kontaktu z operatorem, to jest powszechnie znany fakt, na dodatek samo IP jest z puli dynamicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma co się kłócić w tej sprawie z adminami, bo to i tak nie da skutku. My Im tego nie udowodnimy, że jesteśmy niewinni. Ani nie zrozumieją, że takie coś może się zdarzyć. Miłego dnia:d....SORKA ZA POST POD POSTEM.Teraz dopiero zauważyłem, że jetem odbanowany (za co nie zamierzam dziękować). Nie bd mówił o zwrocie surki, czy dodatkowym badaniom, które bym zrobił Ale pamiętajcie następnym razem o takich przypadkach. A jak ktoś nie jest pewny, skonsultuj się z innymi adminami i przedustkutujcie temat:d Posty połączono.Skoro ban minął, temat zamykam.IWNF Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi