eldo9013 Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nick: eldo9013Treść blokady: Jednorazowe wejście na cudze kontoNałożone przez: Pauline (Princess)Wyjaśnienie:Siemka all:) To tylko jeden dzień, ale ban, to ban. Prosz'e o szybkie wyjaśnienie nałożenie na mnie blokady. Siedzę od dwóch tygodni na fonie i wchodzę tutaj non stop na moje konto: eldo9013.Paula, Ty się wyżywasz, czy masz złe dni?Dostałem równocześnie bana z graczem 'OXY'. Więc ja niby wchodziłem na jego konto? Czy o co Tb wgl chodzi? Nie ogarniam Cię. Postaraj się krótko i treściwie wyjaśnić tego bana. Pomyślności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Twoje IP pojawiło się na jego końcie.Wcześniej taka sytuacja nie miała miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Teraz siedzę na telefonie (jak tłumaczyłem). Więc co ja mam niby zrobić? Telefony mają IP?? Patrz min dwa tygodnie wstecz, że wchodzę tylko na swoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ty i gracz OXY macie te same IP.Dokładnie takie 46.77.124.XXX.Ostatnio wchodziłeś tylko na swoje konto ale dzisiaj przed 18 już jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Jak ktoś ma ten sam model telefonu. To możliwe, że takie coś miało miejsce. Ale spoko, mi to lotto. Moim zdaniem nie/słuszny jednodniowy ban, to już przeboleję.Na przyszłość. Pogadaj z innymi adminami czy mieli już takie przypadki. Bo ja na to wpływu nie mam. Edytowane 31 Marca 2015 przez eldo9013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Jak ktoś ma ten sam model telefonu. To możliwe, że takie coś miało miejsce. Ale spoko, mi to lotto. Moim zdaniem nie/słuszny jednodniowy ban, to już przeboleję.Na przyszłość. Pogadaj z innymi adminami czy mieli już takie przypadki. Bo ja na to wpływu nie mam. Pozwolę sie wprosic. Model telefonu raczej nie ma znaczenia jeśli chodzi o IP logowań Logowałem sie z 4 telefonów , czyli zasiadanie ? Oj eldo eldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Tak jak pisze kolega wyżej.Adres IP jest przypisywany przez operatora sieci. Ban zostaje.Proszę o zamknięcie tematu. Chyba że gracz eldo ma jakieś normalne wyjaśnienie. Edytowane 31 Marca 2015 przez Paulinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nie mam:d Ps. Nie znam się Revenge na tych IP telefonów. Następnym razem jak takie coś bd miało zajście, to wtedy mogę debatować. Bo aktualnie nie mam na to żadnego wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Kwestia jak wyglądają logi. Pula 46.77.124.x z tego co widzę to dynamiczne adresy więc taki adres IP może dostać każdy. Możliwe, że sam się z nich logowałem bo mam plusa. Inna sprawa, jeśli logowania występują po sobie - wtedy wiadomo, że zasiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Pierwszy raz mam taką sytuacją. Jak to się powtórzy, to bd musiał pogadać z deuxsem, żeby to ogarnął. Na tą chwilę temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi