hhsnake0 Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam ! Jak każdy z nas wie, na forum jest wiele kont które zostały w przeszłości zbanowane.Moim pomysłem jest zastosowanie amnestii na wszystkie konta zbanowanych użytkowników. ( z wyjątkiem kont o obraźliwej nazwie, oraz graczy którzy złamali regulamin odnośnie gróźb karalnych lub założyli konto nie napisali więcej niż 3 posty i otrzymali bana)Konta, które zostaną odbanowane otrzymują od nas ostatnią szansę na to aby móc się wypowiadać na forum. Każdy gracz, który zostanie odbanowany i ponownie złamie regulamin musi się liczyć z tym, że kolejnego bana już nie będzie. Wystarczy, że dana osoba złamie chociaż jeden punkt regulaminu a konto zostanie usunięte.Bez możliwości składania wniosków o ponowną możliwość odbanowania. Mam nadzieję, że osoby zbanowane skorzystają z kolejnej szansy Poniżej podam nicki graczy, którym zdejmę bana na forum. tommyu6 32wachu wiechu chada pleyer Neverr menxtr yoyoyo1 Skuz Czarny93 walkins MrWhite browar ARAB sybirak marshall Anon marcel zdzisLG zimny Zmijkaneonek zbylu marcinek lordlake DAREK2104 Virus Revengeuper domin Wolfmark donbambosz Każdy z wymienionych graczy ma już konto odbanowane.Przypominam jeszcze raz, jedno złamanie regulaminu i konto zostanie SKASOWANE na zawsze. Mam nadzieję, że wielu z was skorzysta z ostatniej szansy. Pozdrawiam,hhsnake0. deusx dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jeżeli kogoś brakuje na liście osób objętych amnestią prosimy o informację na ogamtest@gmail.com z podaniem nazwy użytkownika.Dobra atmosfera, kulturalna rozmowa, kulturalne zachowanie - o to głównie prosimy. Myślę, że hhsnake0 powinien dostać spore podziękowania ze strony osób wymienionych na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 12 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Otrzymuję informacje, że część z osób odbanowanych, nadal ma blokadę na pisanie w SB.Jeśli ktoś z listy nie ma możliwości pisania na SB, proszę o wysłanie wiadomości do mnie na forum a takie konto zostanie odblokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi