deusx Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam! Nowa ranga na forum "Rekrut" oznacza trwający nabór do naszego zespołu. Osoby tej rangi nie mają jeszcze żadnych praw, ani stanowisk, natomiast ustalamy je właśnie między sobą. Jeżeli uważasz, że Rekrut kompletnie nie nadaje się i powinien natychmiast odpaść z rekrutacji, poinformuj nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dla ułatwienia podam listę rekrutów: BrasilassDaniwasJacmenebuPaulinkaSarius Jeśli ktoś z was uważa, że dany rekrut z jakiegoś powodu się nie nadaje, to proszę o informację w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Brasilass -- bo ma na końcu ass jak du** xD mg4 Twoja wypowiedź jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.warn za spam.hhsnake0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Czekam na konkretne powody. Jeśli ktoś znowu będzie chciał napisał głupi post, który nie wniesie nic do tematu rozdam kolejne upomnienia. Przypominam, że trwa nabór graczy do funkcji SGO - czyli osób które będą odpowiedzialne za porządek na forum jak i na uniwersach.To od was też zależy czy osoby wytypowane, będą SGO. Po to pytamy was o zdanie by w późniejszym czasie nie było tematów typu "SGO się nie nadaje bo...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jacme - moim zdaniem osoba może i z wykształceniem prawniczym, pomagająca deusowi i Ogam ale bez ogłady. Miałem przyjemność rozmowy na PW i nie tylko...nie polecam tego Pana. Moim zdaniem nie nadaje się ze względu na charakter i podejście do ludzi. spieriz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nebu, napewno będzie stronniczy mowa o pomocy aniołeczkom, brasilas jest tak znany na ogam ze żal że wogóle ktoś go podpiąl do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 23 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 A Daniwas chyba rozkręcił akcję z Marshalem , kontrolowana podj...a ,a może mu zaszkodzę ..i chyba nie wyszło .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Brasilass? Gość co i rusz rozkręcający burdy na forum, chamskie odzywki, chamskie wypowiedzi, i on ma być w teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Brasilass nie zostanie członkiem teamu.Tak zadecydowaliśmy. Dziś ogłosimy listę osób, które dołączą do teamu oraz poinformujemy was, kto jakie stanowisko będzie pełnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) co rusz rozkręcający burdy,chamski odzywki i wypowiedzi???daj mi jakiś przykład,bo na forum jestem raz na jakiś czas.a jeszcze rzadziej pisze cokolwiek na forum Edytowane 27 Lutego 2015 przez Brasilass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 gdzie jest lista osób, oraz dlaczego mamy 3 Junior Adminów, w tym jednego który jest całkowicie nieaktywny od kilku miesięcy, a drugi się zrzekł stanowiska? Brakuje ludzi i zostawiacie bylym członkom rangi dla pozorów że jest was więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 To, może dodam coś od siebie troche po fakcie ale nie miałem ostatnio czasu nic pisać, jedno podstawowe pytanie jak Wy wybieraliście te osoby? Losowanie jakieś? Czy po prostu zgłosiło sie 5 osób to już stwierdziliście no trudno lepszy rydz niż nic? Przeglądając ich profile średnio są na forum od 2 do 3 lat czyli szmat czasu, a w tym okresie byli online 14 dni? To jak oni mają się zajmować czynną pracą SGO? Szybkie reagowanie? Chyba tak jak i deusxa w ostantim czasie reakcje po 2 miesiącach? Mam nadzieje, że się mylę ale szału ten wybór nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Rozumiem że chodzi o mnie. Ja duuuużo siedziałem na forum po prostu nie zalogowany. Logowalem się tylko po to już bardzo musiałem coś napisać. Stąd moja mała ilość nabitych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 destiny ja na forum mało siedzę to fakt.W grze jestem praktycznie cały czas dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi