spieriz Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Nie wiem co to za liczby, ale na pewno nie mają wiele wspólnego z tym co kupowałem. Ostatnie 5 transkacji Co------Cena SB-3----7500 SB-10d--150000 BP-20---250000 SB-3----7500 SB-10d--150000 Edytowane 16 Lutego 2015 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emins Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 podłącze się pod temat mam problem nie mogę skrócić czasu badani mimo że posiadam tryt na tranzakcje można coś z tym zrobić xoxo u3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 podłącze się pod temat mam problem nie mogę skrócić czasu badani mimo że posiadam tryt na tranzakcje można coś z tym zrobić xoxo u3 Powiedz mi jak skracałeś badanie ?Bo jeśli chciałeś skrócić badanie od razu o 10 dni to jest to niemożliwe.Musisz najpierw skrócić badanie mniejszym pakietem ( np. o 3h ) a następnie o 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andragon Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Chała ze nie mozna po użyciu pakietu 10 dni skrócić potem o 5..... Jaka różnica dla programistów ? Przecież chodzi o wydawanie trytu a to na co idzie nikomu nie powinno szkodzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Jak to? Przecież mozna normalnie skrócic odrazu o 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nie do końca, tłumaczyłem kiedyś, że odnośnie badań mamy: laboratoria, msbn, oficera / oficera plus do niego dwa osobne pakiety za tryt procentowo i kilka pakietów za tryt okresowo.Daje to pięć różnych źródeł, dodatkowo niektóre są znaczone terminami.Któryś trzeba wyłączyć w danym momencie, któryś oznaczyć - to nie jest takie proste, dlatego jeżeli skróciliśmy badanie i zaczynamy kolejne, to nie możemy od razu skorzystać z pakietu 10 dni, ponieważ to szósta opcja, która wymaga uprzedniego sprawdzenia przez pakiet mniejszy (czyli piątą opcję), aby nie było amonali cenowych w kosztach skracania.Gra ma działać szybko, więc nie można sobie tego teraz tak łatwo rozpisać i przypisać do konta 30 różnych wartości oznaczających dane opcje (niektóre opcje mają dwie zmienne, np. procent i czas końcowy). Pomnożyć to razy kilkadziesiąt innych rzeczy i da to skutek taki, że 5 osób zabije najmocniejszy serwer. Co do tej historii, sprawa jest dosyć zabawna. Napisałem ją w parę minut, byle tylko był zapis kupna (i danych salda trytu i innych, które nie są dla was widoczne).Przed historią, masa zgłoszeń że nie skraca, a tryt zabiera (czy innych różnych dziwnych rzeczy).Z historią (która w ogóle nie ingeruje w ten skrypt), zgłoszeń brak. Opiszę zaraz te wartości, aby były zrozumiałe dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Deusx ale na wiem co to za wartości, tylko chodzi o to, że kupowałem zupełnie coś innego niż to co tam jest napisane bo ostatnie rzeczy które kupiłem to -20% oraz 4x -10 dni. A tego tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Rozumiem, tłumaczenie już dodałem, sprawdzę wyświetlanie, pewnie jakaś literówka. edit: powinno już być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja zauważyłem że gdy ochladzam planetę to w historii widać 16500 trytu. A zuzylem tylko 9000 naprzyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi