SonGoku Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Witam chciałbym nie tyle złożyć skargę, co poinformować, że niespełna tydzień temu wgrywany był update, który przeciągnął się o dobre kilka lub kilkanaście godzin, przez co nie mogłem zalogować się do gry i utrzymać maksymalny odstęp między logowaniami, tj. 24h. Deus polecił mi, żeby z formularza w grze zgłosić to jako błąd gry, ale jak widać mocno się to przeciąga. Czy przywrócicie mi stan logowania sprzed update + obecne prawie 7 dni logowania?? Czas tutaj działa na niekorzyść. Quote
Ba'al Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 (edited) Nic nie wskurasz.. Gra upada... Deus tylko widzi kasę na koncie i ma gdzieś graczy... A każdy szanujący się gracz omija ten serwer z daleka... Sam siedzę tu tylko by patrzeć na marny koniec niegdyś dobrze prosperującego serwera Warn za spam.hhsnake0 Edited February 2, 2015 by Ba'al Quote
SonGoku Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 (edited) hhsnake0 dał warna Ba'al'owi za "spam", a jak widać to jest to prawda co napisał. Mija już 11 dni od tamtego wydarzenia i nadal nic się nie dzieje w tej kwestii - to są już kpiny. Ile mam czekać na rozpatrzenie "reklamacji"? 2tyg.?? Założę się, że i tak się nie wyrobicie.Zarzucam link do banku, ponieważ za chwilę będzie ponad 100 operacji bankowych od tamtego czasu i nie będę mieć dostępu do archiwalnych transakcji w banku surowców. http://zapodaj.net/1c77fbe95f25f.jpg.html Mija już czas, w którym dostałbym nagrodę za 30 dni logowania pod rząd zachowując maksymalny odstęp 24h, czyli po 3bln każdego surowca oraz przedłużenie geologa o 2tyg. A tak z innej mańki, to ktoś mógłby się łaskawie zająć przyznaniem nagród za ligę typera.. Edit1 12 luty 20:39Niedawno - podczas ostatniej awarii coś takiego mi się zrobiło w ustawieniachPoziom 4/4 Aktywny -26d 0-23h 0-28m 0-7s / 30 dniNagroda Czas zrobił się na minus i co odświeżam, to on ciągle maleje. Ciekawostką jest to, że w nagrodzie jest podane po 3bln każdego surowca oraz przedłużenie geologa.Nie ogarniam już tej gry - to błąd czy jakieś kuriozalne nowości??? Edit2 13 luty 13:40Przesłana wiadomość do SGO MiG:Informacje o błędzie przedstawiłem jakieś 2 tygodnie temuCzas leci, nagrody przepadły 2x przez wasz hosting, bo nie dało się zalogować ani rano ani wieczorem (niedostępność serwera - appache error czy jakoś tak). Obecnie bug wygląda tak:Poziom 4/4 Aktywny 1d 05h 20m 08s / 30 dni Nagroda Jeszcze raz przypomnę jak wyglądała sprawa mojego logowania - codziennie się logowałem 2x dziennie (przed i po pracy). Niestety serwer był wielokrotnie offline i nic nie szło zrobić, przez co ciągłość logowania poszła się 2krotnie w tym czasie "trzaskać". W związku z tym oczekuję ręczną wypłatę nagród - 17 stycznia o godzinie 11:04:12 otrzymałem do banku surowców 1bln deuteru za codzienne logowanie - oznaczało to codzienne logowanie od 10 dni z rzędu. Dziś jest 13 lutego po godzinie 13:25, więc od tamtej pory minęło 27 dni 3h itd. Gdyby nie problemy z serwerem, to tydzień temu miałbym nagrodę za codzienne logowanie, zaś teraz otrzymywałbym do banku nagrodę 2/4 czyli po 7mld każdego surowca, zaś za 3 dni, czyli około 16 lutego miałbym 1bln deuteru. Oczekuję ręcznego przekazania po 3bln każdego surowca oraz przedłużenie geologa o 14dni. Do tego oczekuję ustawienia prawidłowego stanu logowania, czyli 7 dni z rzędu. Proszę nie doliczać 10mld nagrody za 3dni logowania z rzędu oraz 7 dni w lutym, ponieważ w ramach niedostępności serwera licznik się wyzerował i nagrody 3mld, 7mld każdego surowca oraz 1bln deuteru otrzymałem. W ramach ręcznego przyznawania nagród oraz bycia uczciwym należałoby od tych 3bln każdego surowca odliczyć 1bln deuteru (czyli przyznać 3bln metalu i kryształu oraz 2bln deuteru). Wiadomość umieszczę w formie posta w w/w temacie.Z wyrazami szacunkuSonGoku uni5 Edited February 13, 2015 by SonGoku Quote
Recommended Posts