Plazmator Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 do kiedy mam bana i za co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Już Ci wyjaśniam Masz bana na 24 h , za co to już się domyśl Bo tylko "szczekać" potrafisz obrażając dookoła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plazmator Posted January 28, 2015 Author Report Share Posted January 28, 2015 Już Ci wyjaśniam Masz bana na 24 h , za co to już się domyśl Bo tylko "szczekać" potrafisz obrażając dookoła jesteś Adminem odpowiadając i wtrącając swe żałosne teksty w każdy możliwy zakamarek forum? pytał Ciebie ktoś o opinie? Nie? więc po co udzielasz się.? tylko spamujesz wszystkie tematy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I_Will_Never_Forget Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Ban jest na 24 godziny, zdejmę go dziś w godzinach wieczornych.Ostrzegam rónież, że kolejne złamanie regulaminu sb zakonczy się długim banem z racji, że łamie go Pan co kilka dni i co chwilę zostaje Pan upomniany lub zbanowany. Jeszcze jedna sytuacja i nie będzie powrotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plazmator Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 do której godziny mam bana? z tego co wiem, doba minęła. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts