Revenge ツ Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Witam , przepraszam , że w tym dziale piszę lecz w dziale Skargi Na Team pisze , że nie moge napisac nowego tematu . Proszę o przeniesienie go tam . A więc tak , zgłaszam złamanie regulaminu przez SGO KarolRadom . Powody są dwa w moim przypadku . Pierwszy: Dziś gracz Ba'al napisał temat dotyczacy update , oczywiscie bylo to zapytanie czy bedzie update czy nie bo nie mamy zadnych informacji od 3 tygodni , deus nie kontaktuje się z nikim nawet z teamem . Napisałem post w tym temacie i juz nie moglem w niego wejsc Został mi on zablokowany jak kazdemu kto tam napisał . I teraz pytanie Szanowny Karolu , dlaczego ta blokada , gdzie został złamany regulamin , poproszę paragraf na to . Działanie na niekorzyść ? Wątpie gdyż nic niestosownego nie napisałem , a temat jest w takim dziale ze moja stosowna wypowiedz mogła miec miejsce. Drugi: Blokada na SB dzisiejsza Prowadziłem rozmowę tudzież dyskusje z kilkoma osobami dotyczącą blokady tego tematu . Nie było złamania regulaminu z mojej strony gdyż nie obrażałem , nie zawarłem nic co mogło by podlegac pod bana . Nie napisałes zadnego ostrzezenia , siedziałes na anonimku ... prosilem by osoba ktora nałozyla bana sie odezwala i wyjanila dlaczego , tudzież nie odpowiedziałeś Napisałem coś w stylu : "Chyba ta osoba nie ma "JAJ""Prawda , lecz to słowo było w cudzysłowiu , kazdy wie o co chodziło i nie była to obraza . W zadnym wypadku te oba bany nie podlegają dyskusji i są nie słuszne . Proszę o stosowne uzasadnienie obu banów z podaniem punktów które zostały złamane i wypowiedzi przez które zostal nałozony ban i które podlegają pod dany punkt . W innym wypadku proszę o odblokowanie tematu jak i ShoutBoxa. Szanujmy sie . Ps. Zastrzegam sobie prawo do skasowania tego tematu , dział jest odpowiedni zaraz po tym ze skargami gdzie nie da sie napisac tematu . Wszystko jest zgodne z regulaminem. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Revenge ツ Cytuj
Winiu Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Stycznia 2015 ja nic nie napisałem a tez mam bana Cytuj
Ba'al Napisano 28 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Stycznia 2015 Bo się jeszcze doczekasz na odpowiedź... Tutaj stosowaną praktyką jest zamiatanie pod dywan i czekanie aż "temat umrze śmiercią naturalną" Ale przyłączam się i do tej skargi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi