Jump to content

Skarga na KarolRadom

Revenge ツ

Recommended Posts

Witam , przepraszam , że w tym dziale piszę lecz w dziale Skargi Na Team pisze , że nie moge napisac nowego tematu . Proszę o przeniesienie go tam .

A więc tak , zgłaszam złamanie regulaminu przez SGO KarolRadom . Powody są dwa w moim przypadku .

Pierwszy: Dziś gracz Ba'al napisał temat dotyczacy update , oczywiscie bylo to zapytanie czy bedzie update czy nie bo nie mamy zadnych informacji od 3 tygodni , deus nie kontaktuje się z nikim nawet z teamem . 

Napisałem post w tym temacie i juz nie moglem w niego wejsc :) Został mi on zablokowany jak kazdemu kto tam napisał . 

I teraz pytanie Szanowny Karolu , dlaczego ta blokada , gdzie został złamany regulamin , poproszę paragraf na to . Działanie na niekorzyść ? Wątpie gdyż nic niestosownego nie napisałem , a temat jest w takim dziale ze moja stosowna wypowiedz mogła miec miejsce. 

Drugi: Blokada na SB dzisiejsza 

Prowadziłem rozmowę tudzież dyskusje z kilkoma osobami dotyczącą blokady tego tematu . Nie było złamania regulaminu z mojej strony gdyż nie obrażałem , nie zawarłem nic co mogło by podlegac pod bana .

Nie napisałes zadnego ostrzezenia , siedziałes na anonimku ... prosilem by osoba ktora nałozyla bana sie odezwala i wyjanila dlaczego , tudzież nie odpowiedziałeś :) Napisałem coś w stylu : "Chyba ta osoba nie ma "JAJ""

Prawda , lecz to słowo było w cudzysłowiu , kazdy wie o co chodziło i nie była to obraza .

W zadnym wypadku te oba bany nie podlegają dyskusji i są nie słuszne .

Proszę o stosowne uzasadnienie obu banów z podaniem punktów które zostały złamane i wypowiedzi przez które zostal nałozony ban i które podlegają pod dany punkt .

W innym wypadku proszę o odblokowanie tematu jak i ShoutBoxa.

Szanujmy sie .

Ps. Zastrzegam sobie prawo do skasowania tego tematu , dział jest odpowiedni zaraz po tym ze skargami gdzie nie da sie napisac tematu . Wszystko jest zgodne z regulaminem.

Edited by Revenge ツ