Revenge ツ Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 (edited) Witam , przepraszam , że w tym dziale piszę lecz w dziale Skargi Na Team pisze , że nie moge napisac nowego tematu . Proszę o przeniesienie go tam . A więc tak , zgłaszam złamanie regulaminu przez SGO KarolRadom . Powody są dwa w moim przypadku . Pierwszy: Dziś gracz Ba'al napisał temat dotyczacy update , oczywiscie bylo to zapytanie czy bedzie update czy nie bo nie mamy zadnych informacji od 3 tygodni , deus nie kontaktuje się z nikim nawet z teamem . Napisałem post w tym temacie i juz nie moglem w niego wejsc Został mi on zablokowany jak kazdemu kto tam napisał . I teraz pytanie Szanowny Karolu , dlaczego ta blokada , gdzie został złamany regulamin , poproszę paragraf na to . Działanie na niekorzyść ? Wątpie gdyż nic niestosownego nie napisałem , a temat jest w takim dziale ze moja stosowna wypowiedz mogła miec miejsce. Drugi: Blokada na SB dzisiejsza Prowadziłem rozmowę tudzież dyskusje z kilkoma osobami dotyczącą blokady tego tematu . Nie było złamania regulaminu z mojej strony gdyż nie obrażałem , nie zawarłem nic co mogło by podlegac pod bana . Nie napisałes zadnego ostrzezenia , siedziałes na anonimku ... prosilem by osoba ktora nałozyla bana sie odezwala i wyjanila dlaczego , tudzież nie odpowiedziałeś Napisałem coś w stylu : "Chyba ta osoba nie ma "JAJ""Prawda , lecz to słowo było w cudzysłowiu , kazdy wie o co chodziło i nie była to obraza . W zadnym wypadku te oba bany nie podlegają dyskusji i są nie słuszne . Proszę o stosowne uzasadnienie obu banów z podaniem punktów które zostały złamane i wypowiedzi przez które zostal nałozony ban i które podlegają pod dany punkt . W innym wypadku proszę o odblokowanie tematu jak i ShoutBoxa. Szanujmy sie . Ps. Zastrzegam sobie prawo do skasowania tego tematu , dział jest odpowiedni zaraz po tym ze skargami gdzie nie da sie napisac tematu . Wszystko jest zgodne z regulaminem. Edited January 25, 2015 by Revenge ツ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 ja nic nie napisałem a tez mam bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba'al Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Bo się jeszcze doczekasz na odpowiedź... Tutaj stosowaną praktyką jest zamiatanie pod dywan i czekanie aż "temat umrze śmiercią naturalną" Ale przyłączam się i do tej skargi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts