Ba'al Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 (edited) Witam, Rozumiem, że gra ogam.online jest grą o tematyce kosmicznej ale rozdawanie banów z kosmosu to znaczący nietakt i jakieś nieporozumienie. Jako użytkownik oczekuje natychmiastowego uzasadnienia banów w tematach. Kolejno: - W dziale "Błędy" - Temat "Brak możliwości pełnego korzystania z symulatora" założonego przeze mnie, gdzie zgłosiłem błąd występujący w grze. Fakt, że pokusiłem się o monit w stosunku do administracji ale na listość od 5 dni nie ma absolutnie żadnej reakcji (a Deusx na forum był kilkarazy w tym czasie), a chodźby głupiej informacji, że zostało to przekazane do analizy, realizacji, czegokolwiek. Nadmieniam, że nie jest to pierwsza sytuacja tego typu. W tym samym dziale zgłosiłem również wątek "Wyszukanie gracza hiena na u7" gdzie przez miesiąc nie było żadnej reakcji kogokolwiek z teamu (wątek powstał 30.11.2014, a pierwsza odpowiedź pojawiła się 30.12.2014). Po miesiącu również napisałem monit i nagle łaskawie IWNF pokusił się o post. Niestety nie był to koniec sprawy bo Deusx raczył zająć się problemem dopiero 5 stycznia. - W dziale "Pytania" - Temat "Wielki update - fakt czy ściema?" założonego również przeze mnie. Deusx swoją postawą wykazał max. brak szacunku do jakiegokolwiek gracza. Obiecał update który najpierw n razy przekładał (i to też informację o przełożeniu pojawiły się po wyrazie niezadowolenia graczy) a teraz wątek jest i zamknięty i nieaktualizowany - gdzie niby miałem zadać pytanie odnośnie update? na PW do Deusx-a? Litości... Równie dobrze mógłbym pisać sam do siebie... - Ban na shoutboxie - Dyskutowaliśmy z kilkoma innymi graczami o ww. temacie. Od żadnego z nas nie padła absolutnie żadna obraza, wyzwisko czy chodźby podżeganie do czegokolwiek. Padały jedynie niezaprzeczalne fakty i wyraz słusznego niezadowolenia wobec nieudolnej pracy administracji (ze szczególnym akcentem na postępowanie Deusx-a). Ban został nałożony bez słowa wyjaśnienia ani także bez przyznania się żadnego z członków teamu do nałożenia bana... Czyżby na forum funkcjonowało zgrupowanie assasinów czy może ktoś się naoglądał za dużo filmów z czasów tzw. Rzeczpospolitej Ludowej? Oczekuje uzasadnienia na każde z powyższych banów, z odniesieniem do punktu regulaminu forum oraz komentarzem nakładającego bana. Oczekuje również, że w uzasadnieniu znajdzie się cytat do treści, które stanowiły powód bana na podstawie przytoczonego punktu regulaminu. Zastrzegam sobie również prawo do udokumentowania całości procedury odwoławczej wraz z komentarzem ze swojej strony do każdego z etapów procedury odwoławczej. Całość będzie do wglądu właściciela serwisu na pisemne żądanie. EDIT: Może administracja tego serwisu nie ma zielonego pojęcia o postępowaniu administracyjnym (a mieć powinna) ale ze mną tak łatwo nie ma... Z poważaniem, Ba'al Edited January 25, 2015 by Ba'al Quote
Recommended Posts