Ba'al Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam, Proszę o rzetelne rozpisanie postępów prac nad wielkim update opisanym w wątku: http://forum.ogam.online/topic/19535-wielki-update-szczeg%C3%B3%C5%82y-i-informacje/?do=findComment&comment=133822 Założenie nowego tematu podyktowane jest brakiem możliwości umieszczenia stosownego postu w ww temacie oraz faktem, iż temat nie jest aktualizowany (ostatni termin w temacie jest 21.01.2015m, dziś mamy 25.01.2015). Z góry dziękuje administracji za informacje, Pozdrawiam, Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 pewnie i tak sie nie doczekasz na odpowiedz wiec nie wiem po co sie meczysz i zadajesz niewygodne dla wladzy pytania wielki up to sciema wodz olewa gre nawet nie pokazuje sie na forum od 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Też mi się wydaje, że to pic na wodę i tak naprawdę żadne nowości nie były zaplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Męczę się bo chcę wiedzieć jak robić ew. FS-y zwłaszcza, że niektórzy ludzie pracują i nie siedzą na grze 24/24 A to, że "szef" olewa grę to da się zauważyć... =.= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Deus nie olewa gry tylko nas , graczy . Moim zdaniem wkoncu napisze ze update nie bedzie bo ciagle jakies bledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Też mi się wydaje, że to pic na wodę i tak naprawdę żadne nowości nie były zaplanowane. Tutaj absolutnie nie mogę się zgodzić.Zaplanowane było całe mnóstwo rzeczy A czy kiedyś się doczekamy - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Wszystko zostało już wdrożone (i sprawdzone), informacja na głównym ekranie gry powinna wystarczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Wszystko czyli co? bo nie widzę tu nic nowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) 21:00 - zapraszamy wszystkich do zobaczenia zmian (aktualizację).Czyli niby dziś wieczorem ma być ciekawe poczekamy zobaczymy Nie kolorujemy postów.IWNF Edytowane 26 Stycznia 2015 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) W związku z tym, że przez aktualizację, która się bardzo długo przeciągała i nie wiadomo było kiedy się zakończy żądam przywrócenia mi poprzedniego stanu premii za logowania - miałem ponad 20 dni logowania z rzędu i przez wasze przeciągające się wyłączenie serwera nie zachowałem maksymalnego 24h odstępu między logowaniami. 3bln każdego surowca oraz przedłużenie geologa o 2tyg piechotą nie chodzi. Pracuję na 2gą zmianę w tym tygodniu i nie mam czasu ani fizycznej możliwości, żeby sprawdzić kilka godzin po 10:00 czy serwer został już włączony. Wy nawaliliście, więc ja oczekuję rekompensaty (nie chciałbym astatów za to, tylko oczekuję przywrócenia stanu logowania - historię logowania powinniście mieć). Ale w razie czego proszę:28 0 0 1.000.000.000.000 17.01.2015 11:04:1217 stycznia br. otrzymałem w ramach nagrody 3/4 za codzienne logowanie 1bln deuteru. Z góry dziękuję za przywrócenie stanu poprzedniego SonGoku uni5 Edit PS Wiadomość wysłałem bezpośrednio do Deusa Edytowane 26 Stycznia 2015 przez SonGoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi