Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Proszę o rzetelne rozpisanie postępów prac nad wielkim update opisanym w wątku: http://forum.ogam.online/topic/19535-wielki-update-szczeg%C3%B3%C5%82y-i-informacje/?do=findComment&comment=133822

Założenie nowego tematu podyktowane jest brakiem możliwości umieszczenia stosownego postu w ww temacie oraz faktem, iż temat nie jest aktualizowany (ostatni termin w temacie jest 21.01.2015m, dziś mamy 25.01.2015). 

Z góry dziękuje administracji za informacje,

Pozdrawiam,

Ba'al

Napisano

pewnie i tak sie nie doczekasz na odpowiedz wiec nie wiem po co sie meczysz i zadajesz niewygodne dla wladzy pytania  wielki up to sciema  wodz olewa gre  nawet nie pokazuje sie  na forum od 2 dni :D 

Napisano

Męczę się bo chcę wiedzieć jak robić ew. FS-y zwłaszcza, że niektórzy ludzie pracują i nie siedzą na grze 24/24 :)

A to, że "szef" olewa grę to da się zauważyć... =.=

Napisano

Też mi się wydaje, że to pic na wodę i tak naprawdę żadne nowości nie były zaplanowane. 

Tutaj absolutnie nie mogę się zgodzić.

Zaplanowane było całe mnóstwo rzeczy ;D

A czy kiedyś się doczekamy - zobaczymy.

Napisano (edytowane)

21:00 - zapraszamy wszystkich do zobaczenia zmian (aktualizację).

Czyli niby dziś wieczorem ma być ciekawe poczekamy zobaczymy

Nie kolorujemy postów.

IWNF

Edytowane przez I_Will_Never_Forget
Napisano (edytowane)

W związku z tym, że przez aktualizację, która się bardzo długo przeciągała i nie wiadomo było kiedy się zakończy żądam przywrócenia mi poprzedniego stanu premii za logowania - miałem ponad 20 dni logowania z rzędu i przez wasze przeciągające się wyłączenie serwera nie zachowałem maksymalnego 24h odstępu między logowaniami. 3bln każdego surowca oraz przedłużenie geologa o 2tyg piechotą nie chodzi. Pracuję na 2gą zmianę w tym tygodniu i nie mam czasu ani fizycznej możliwości, żeby sprawdzić kilka godzin po 10:00 czy serwer został już włączony. Wy nawaliliście, więc ja oczekuję rekompensaty (nie chciałbym astatów za to, tylko oczekuję przywrócenia stanu logowania - historię logowania powinniście mieć).

Ale w razie czego proszę:

28 0 0 1.000.000.000.000   17.01.2015 11:04:12

17 stycznia br. otrzymałem w ramach nagrody 3/4 za codzienne logowanie 1bln deuteru.

Z góry dziękuję za przywrócenie stanu poprzedniego

SonGoku uni5

Edit PS Wiadomość wysłałem bezpośrednio do Deusa

Edytowane przez SonGoku