destiny Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Witam!Po konsultacjach z I_Will_Never_Forget, będę prowadził nową edycję mistrza zgadywania. Za każde odgadnięte 2 obrazki otrzymamy 5 astatów lub za 5 obrazków 20 astatów.Pakiety się nie łączą, użytkownik sam wybiera czy odbiera prędzej i mniej czy później a więcej.Uwaga, do czasu odkrycia kolejnej części obrazka przeze mnie lub do czasu zamieszczenia nowego obrazka nie można zgadywać więcej niż jeden raz. Zabronione jest również edytowanie postów gdyż może to skutkować nie braniem ich pod uwagę.Jeśli napiszesz i nie trafisz, następną szansę masz przy kolejnym obrazku lub jeśli nikt nie zgadnie wtedy następna szansa jest przy odkryciu kolejnej częsci obrazka.Aktualny obraz zawsze jest w ostatnim moim poście w tym temacie. Punktacja h5k 1 PunktMoczar 3 Punkty Do tego dla motywacji mojej i waszej postaram się dodawać nowe obrazki w przeciągu maksymalnie 12 godzin od zgadnięcia poprzedniego. Jeśli obrazek nie zostanie odgadnięty w przeciągu 48 godzin od dodania go wtedy odkrywam kolejne części. ps.Proszę o wyrozumiałość gdyż jest to mój pierwszy tego typu konkurs. A teraz już do rzeczy http://i62.tinypic.com/e7ja4i.png Edytowane 15 Marca 2015 przez destiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h5k Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Aparat fotograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 it's a photo camera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Obiektyw fotograficzny Nie odkrywaj nazw bo mozna wpisac w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 h5k dobra odpowiedz http://i58.tinypic.com/2mxealw.jpg pierwsze było na zachęte teraz coś trudniejszego http://i59.tinypic.com/rrjqs7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Myjka cisnieniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 24 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 motocykl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon890 Napisano 24 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 AUtobot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 karcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 odkurzacz wodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 zamiatarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Podpowiedź mała, jest to związne z muzyką, można typować od nowa. Wiem, że długo czekaliście na odkrycie i minęło ponad 2 dni ale przy tak małym zainteresowaniu nie jestem w stanie dla 3 osób odkrywać, będzie więcej osób będą szybciej obrazki więc wszystko od Was zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 stol mikserski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 walkman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remballo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 perkusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Zadania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Proszę o przelanie 5 astatów za odgadnięcie 2 obrazków na konto U8 - nick koza (niedlugo zmieni się na Rabin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Queid525 Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Przepraszam, że tak długo tu mnie nie było ale przez to co się ostatnio działo straciłem natchnienie na cokolwiek związanego z tą grą. Mam nadzieje że będzie teraz już tylko lepiej. Niestety muszę dodać nowy obrazek, stary moja kochana żona "przypadkowo" usunęła. http://i59.tinypic.com/fadg2h.jpg Zapraszam do typowania i przypominam im więcej osób tym szybciej będą nowe obrazki a stare odkrywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1408zet Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 drukarka 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 1 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Frezarka konwencjonalna uniwersalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 8 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Frezarka konwencjonalna uniwersalna Zgadza SIe http://i61.tinypic.com/70kok5.jpg A teraz kolejna zagadka http://i59.tinypic.com/2wgx3y9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 wózek do mycia powierzchni płaskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 10 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Podnośnik aluminiowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 10 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Maszyna do chodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi