Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chciałbym zgłosić, że przekierowanie z raportu szpiegowskiego do symulatora (odnośnik "symuluj" w raporcie) nie działa poprawnie. Dziś jak zawsze szpiegowałem kilka planet. Gdy w jednym z raportów kliknąłem w "symuluj" przekierowało mnie do symulatora ale był on pusty (nie zaciągnął danych z raportu). Ze swojego kontekstu nie jestem w stanie powiedzieć co jest nie tak ale wstępna analiza wykazała, że powodem może być ilość danych w raporcie. Raport w którym zauważyłem błąd wykazał pokaźny bunkier i troszkę floty. Gdy wykonałem skan planety niemal pustej (w zakresie floty/obrony) przekierowanie zadziałało poprawnie. Z uwagi na strategie gry wolałbym nie podawać konkretnych koordów w temacie. Udostępnie je administratorowi na PW w razie potrzeby.

Pozdrawiam,

Ba'al

Posted (edited)

Z całym szacunkiem Deusx... Ale skoro KarolRadom zablokował mi pierwotnie dostęp do tego tematu to może najpierw wyjaśnij z podwładnym powód bana - co tu łamie regulamin. Skoro tzw. support nie życzy sobie zgłaszania błędów w grze to sprawę można uznać za zakończoną a temat zamknąć. Pomijam, że obecnie nie mam dostępu do swoich zapisków.

Edited by Ba'al
  • 4 weeks later...
Posted

Uni7, Alwego - będąc na matce 6:7:12 i po wejściu w symulator otwiera mi się normalnie, ale jak dam zamień floty miejscami wyskakuje mi "Brak danych raportu" i jest tak od kilku tygodni albo i dłużej.