Ba'al Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam, Chciałbym zgłosić, że przekierowanie z raportu szpiegowskiego do symulatora (odnośnik "symuluj" w raporcie) nie działa poprawnie. Dziś jak zawsze szpiegowałem kilka planet. Gdy w jednym z raportów kliknąłem w "symuluj" przekierowało mnie do symulatora ale był on pusty (nie zaciągnął danych z raportu). Ze swojego kontekstu nie jestem w stanie powiedzieć co jest nie tak ale wstępna analiza wykazała, że powodem może być ilość danych w raporcie. Raport w którym zauważyłem błąd wykazał pokaźny bunkier i troszkę floty. Gdy wykonałem skan planety niemal pustej (w zakresie floty/obrony) przekierowanie zadziałało poprawnie. Z uwagi na strategie gry wolałbym nie podawać konkretnych koordów w temacie. Udostępnie je administratorowi na PW w razie potrzeby. Pozdrawiam, Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Kiedy można się spodziewać jakiejkolwiek reacji ze strony administracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Wyślij pw z tymi kordami oraz uniwersum, bo nie udało mi się odtworzyć błędu nawet z maksymalnymi danymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Z całym szacunkiem Deusx... Ale skoro KarolRadom zablokował mi pierwotnie dostęp do tego tematu to może najpierw wyjaśnij z podwładnym powód bana - co tu łamie regulamin. Skoro tzw. support nie życzy sobie zgłaszania błędów w grze to sprawę można uznać za zakończoną a temat zamknąć. Pomijam, że obecnie nie mam dostępu do swoich zapisków. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 19 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Uni7, Alwego - będąc na matce 6:7:12 i po wejściu w symulator otwiera mi się normalnie, ale jak dam zamień floty miejscami wyskakuje mi "Brak danych raportu" i jest tak od kilku tygodni albo i dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi