moudy Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Zwracam się z prosbą do administracji o przeniesienie konta z UNI 4 pare miesięcy temu piasłem w tej sprawie.Dostałem odpowiedz że niebawem będzie taka możliwość to dziś jej nie ma. Gram już ogam net pl pare lat nie chce stracić konta a bezsensu gra się na UNI gdzie nikogo nie ma a sklep jest nieaktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Nie będzie już możliwości przeniesienia konta , niestety konto jest już przeznaczone na złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 nie strasz chłopa... moze... Deusx pomysli nad tym zeby jedno biedne konto typowi przeniesc... zawsze to jeden chetny do gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Był już taki temat , nie chce mi sie szukac ale był EDIT: § 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów3. Aktywność użytkownika minimum raz na 50 dni, po tym czasie Właściciel zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy i usunięcia bądź przekazania zarejestrowanego bezpłatnie konta w serwisie. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 "Właściciel zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy i usunięcia bądź przekazania zarejestrowanego bezpłatnie konta w serwisie." jajca to ciekawe czemu jest platne przejecie konta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 jajca to ciekawe czemu jest platne przejecie konta. Czytanie ze zrozumieniem:Zarejestrowanego bezpłatnie konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Czytanie ze zrozumieniem:Zarejestrowanego bezpłatnie kontanie do konca...Przekazanie zarejestowanego bezpłatnie konta... czyli ktos mi przekaze konto ktore jest juz zarejestrowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Zapis ten oznacza, że właściciel ma prawo przekazać konto które zostało zarejestrowane bezpłatnie (rejestrując konto nie musisz dokonywać jakichkolwiek opłat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 no... i teraz jest zrozumiałe... a co z typem? nie przeniesiecie mu konta? skoro ma checi grac a tam juz nikogo nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 no... i teraz jest zrozumiałe... a co z typem? nie przeniesiecie mu konta? skoro ma checi grac a tam juz nikogo nie ma? Powinien napisać zgłoszenie na adres:Ogamtest@gmail.com z maila na którym rejestrował konto. Jedyną osobą, która może coś zrobić w tej sprawie jest DeusX (Właściciel serwisu).Ja mimo najszczerszych chęci nie mogę nic zdziałać w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moudy Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Kiedyś pisałem do DeusX na PW to powiedział, że będzie jeden dzień dla "spóźnialskich" gdzie bd mogli się przenieśći tego dnia do dziś nie ma . Szkoda mi tego konta trochę czasu na nie wpompowałem pare razy też skorzystałem ze sklepiku i zaprosiłem 2 osoby do gry.Więc nie fajnie byłoby to stracić tym bardziej że gracz w grze to jak klient w sklepie, ale skoro tutaj gracze są niepotrzebni to cóż... Edytowane 11 Stycznia 2015 przez moudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Dostał Pan instrukcję by napisać maila na adres:Ogamtest@gmail.com Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi