foks99 Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witam,podczas wykonywania zadania nr 40:Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu podstawowe, dzienne wydobycie (bez geologa) 4.000.000.000.000 metalu.zauważyłem, że nie do końca dobrze wyliczane są surowce : Dzienne Metal 9.972.118.802.760 logiczne jest, że geolog dodaje 100% wydobycia czyli podane wyżej wydobycie dzieli się na pół i powinno wyjsc nie cale 5kkkk oraz zaliczyć wykonanie zadania. Chyba, że jestem w błędzie to proszę mnie z niego wyprowadzić.Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2015 przez foks99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) O ile się nie myle administrator aktywował bonus jakies około 300% wydobycia więcej , nie wiem czy on nadal działa bo są sprzeczne informacje od graczy a my nie mamy informacji od admina . Nie wiem również czy jeśli on działa to widac go jako wydobycie w zakladce surowce . Jeśli działa to nie liczy się on do zadania tak samo jak GEOLOG 100% , do zadania liczy się czyste wydobycie z planet. Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Należy również pamiętać o tym, że resorty są wliczane do zakładki "surowce", ale zadania ich nie uwzględniają. Ale tutaj różnica jest stanowczo zbyt duża, aby chodziło o resorty, więc zapewne jest to owy bonus, który został opisany post wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foks99 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 O ile się nie myle administrator aktywował bonus jakies około 300% wydobycia więcej ten bonus, o którym piszesz był na nowy rok. Administracja już go wyłączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Nie do końca . Deus mówił , że przedłuża bonus lecz nikt nie wie do kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foks99 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 fajnie by bylo jakby deux sie wypowiedzial w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi