Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

podczas wykonywania zadania nr 40:

Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu podstawowe, dzienne wydobycie (bez geologa) 4.000.000.000.000 metalu.

zauważyłem, że nie do końca dobrze wyliczane są surowce :

Dzienne   Metal 9.972.118.802.760

logiczne jest, że geolog dodaje 100% wydobycia czyli podane wyżej wydobycie dzieli się na pół i powinno wyjsc nie cale 5kkkk oraz zaliczyć wykonanie zadania.

Chyba, że jestem w błędzie to proszę mnie z niego wyprowadzić.

Pozdrawiam

Edited by foks99
Posted (edited)

O ile się nie myle administrator aktywował bonus jakies około 300% wydobycia więcej , nie wiem czy on nadal działa bo są sprzeczne informacje od graczy a my nie mamy informacji od admina . Nie wiem również czy jeśli on działa to widac go jako wydobycie w zakladce surowce .

Jeśli działa to nie liczy się on do zadania tak samo jak GEOLOG 100% , do zadania liczy się czyste wydobycie z planet.

Pozdrawiam

Edited by Revenge ツ
Posted

Należy również pamiętać o tym, że resorty są wliczane do zakładki "surowce", ale zadania ich nie uwzględniają. Ale tutaj różnica jest stanowczo zbyt duża, aby chodziło o resorty, więc zapewne jest to owy bonus, który został opisany post wyżej.

Posted

O ile się nie myle administrator aktywował bonus jakies około 300% wydobycia więcej 

ten bonus, o którym piszesz był na nowy rok. Administracja już go wyłączyła