kamillu12 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Witam, wczoraj zakupilem pakiet "20 dniowe zmniejszenie czasu badań o 20% Cena: 250.000" Zmniejszenie badań o 20% : 26.01.2015 16:48:35 (Pamiętaj, kolejne kupione pakiety się nie sumują !) i ani minutki mi to nie zmniejszyło dlatego prosze o zwrot moich 250,000 trytu.Kamillu12,u5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Ale uzyles tego przed rozpoczeciem badania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 No niestety ten pakiet działa tak jak naukowiec - trzeba użyć przed rozpoczęciem badania. Teraz możesz przerwać badanie, które przykładowo trwa jeszcze 1000 godzin, i rozpocząć badanie na nowo, z tym, że będzie już trwać np. 800 godzin. Na marginesie można by było doprecyzować opis, jakieś dodać z dokładnym opisem aby uniknąć sytuacji takich jak ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillu12 Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 niestety włączyłem go w trakcie ale dalej i tak wnioskuje o wrócenie mi tego trytu ponieważ pisze "zmniejszenie czasu o 20%" i właśnie nie ma zadnego odnośnika że dziala przed włączeniem badania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I_Will_Never_Forget Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Nie jest to błąd wynikający ze złego działania silnika gry. Może przy kolejnych wersjach gry pojawi się przycisk który informowałby o tym iż pakiet należy włączyć przed rozpoczęciem badania. Wspomnę o tym administratorowi.Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Dodana jest poprawka na to (zaplanowana na update 9 stycznia). Wyślij na ogamtest@gmail.com najlepiej przez zakładkę kontakt -> Błąd gry wiadomość z prośbą o zwrot. Tryt wróci na konto po weryfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts