kamillu12 Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam, wczoraj zakupilem pakiet "20 dniowe zmniejszenie czasu badań o 20% Cena: 250.000" Zmniejszenie badań o 20% : 26.01.2015 16:48:35 (Pamiętaj, kolejne kupione pakiety się nie sumują !) i ani minutki mi to nie zmniejszyło dlatego prosze o zwrot moich 250,000 trytu.Kamillu12,u5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ale uzyles tego przed rozpoczeciem badania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 No niestety ten pakiet działa tak jak naukowiec - trzeba użyć przed rozpoczęciem badania. Teraz możesz przerwać badanie, które przykładowo trwa jeszcze 1000 godzin, i rozpocząć badanie na nowo, z tym, że będzie już trwać np. 800 godzin. Na marginesie można by było doprecyzować opis, jakieś dodać z dokładnym opisem aby uniknąć sytuacji takich jak ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 niestety włączyłem go w trakcie ale dalej i tak wnioskuje o wrócenie mi tego trytu ponieważ pisze "zmniejszenie czasu o 20%" i właśnie nie ma zadnego odnośnika że dziala przed włączeniem badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nie jest to błąd wynikający ze złego działania silnika gry. Może przy kolejnych wersjach gry pojawi się przycisk który informowałby o tym iż pakiet należy włączyć przed rozpoczęciem badania. Wspomnę o tym administratorowi.Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dodana jest poprawka na to (zaplanowana na update 9 stycznia). Wyślij na ogamtest@gmail.com najlepiej przez zakładkę kontakt -> Błąd gry wiadomość z prośbą o zwrot. Tryt wróci na konto po weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi