Faflakos Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Mam problem z zalogowaniem się na konto. Próbowałem zmienić hasło, lecz na maila nic nie przychodziło :/ Quote
Revenge ツ Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Nie podawałes nikomu danych ? Nie dostawałeś od kogoś konta ? Jeśli nie to hasło musi bys dobre , po prostu źle wpisujesz . Quote
spieriz Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Okres zmiany maila i nicku trwa 7 dni. Jeżeli w ciągu ostatnich 7 dni zmieniałeś maila, to hasło przyjdzie na stary adres. Quote
Faflakos Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Otóż nie Hasło miałem zapisane.Nikomu nic nie dawałem, nawet o tym nie myślałem Quote
Faflakos Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Nic a nic panowie. Jesli miałbym na coś stawiać to na to, że administracja oddała konto w inne ręce. Quote
Neriel Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Po 50 dniach konto może zostać przejęte.Powinieneś od razu podać tu nick (mi na PW dałeś), ktoś może sprawdzi czy te konto w ogóle istnieje?UNI5 Faflak. Quote
Faflakos Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Czy mogę liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony administracji ? Quote
Alwego Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Spróbuj napisać maila do administracji. Oczysiście z adresmu e-mail przypisanego do konta. ogamtest@gmail.com Quote
Faflakos Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Napisałem i sobie czekam ... Quote
Guest I_Will_Never_Forget Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Proszę napisać do deusx, ja nie mam możliwości sprawdzenia problemu. Quote
Faflakos Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Gdzie ja nie pisałem. Jak narazie zero pomocy :/ Quote
Recommended Posts