Faflakos Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Mam problem z zalogowaniem się na konto. Próbowałem zmienić hasło, lecz na maila nic nie przychodziło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nie podawałes nikomu danych ? Nie dostawałeś od kogoś konta ? Jeśli nie to hasło musi bys dobre , po prostu źle wpisujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Okres zmiany maila i nicku trwa 7 dni. Jeżeli w ciągu ostatnich 7 dni zmieniałeś maila, to hasło przyjdzie na stary adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Otóż nie Hasło miałem zapisane.Nikomu nic nie dawałem, nawet o tym nie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zmieniałeś moze nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nic a nic panowie. Jesli miałbym na coś stawiać to na to, że administracja oddała konto w inne ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Po 50 dniach konto może zostać przejęte.Powinieneś od razu podać tu nick (mi na PW dałeś), ktoś może sprawdzi czy te konto w ogóle istnieje?UNI5 Faflak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wyłącz caps lock konto istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 I ma (i) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czy mogę liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony administracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Spróbuj napisać maila do administracji. Oczysiście z adresmu e-mail przypisanego do konta. ogamtest@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Napisałem i sobie czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Proszę napisać do deusx, ja nie mam możliwości sprawdzenia problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Gdzie ja nie pisałem. Jak narazie zero pomocy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jest git ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi