Salwator Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 (edited) Tak jak w temacie , oddam konta na serwerach 3-5-7-8 , konta 3-5-7 znajdują się na miejscach w statystykach punktowych 25-31 , konto u8 miejsce 145 , na wszystkich geologi banki , nie chcę mi się opisywać , w każdym razie konta stare i rozbudowane ( oprócz 8 ) , zainteresowanych proszę o wpisywanie się w temacie .Prosiłbym chętnych o sprecyzowanie o jaki konkretnie serwer chodzi , jeśli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego to powinienem być po godz 20 , więc zainteresowanych zapraszam na te godzinę . Edited January 4, 2015 by Salwator Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Tak jak w temacie , oddam konta na serwerach 3-5-7-8 , konta 3-5-7 znajdują się na miejscach w statystykach punktowych 25-31 , konto u8 miejsce 145 , na wszystkich geologi banki , nie chcę mi się opisywać , w każdym razie konta stare i rozbudowane ( oprócz 8 ) , zainteresowanych proszę o wpisywanie się w temacie .witam chetnie wezme konto sam gram na 8 uni i jestem top 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg4 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 a mnie interesuje u7 jak coś pisz PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Dosw mam jak i flotowe tak i eko , moge wziac konta na u7 i na u8 co do floty to ST i SJ i 3 i u5 obecnie top 4 uni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poertioson Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 mnie interesuje konto u3 lub u5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nocny89 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 ja bym chetnie zaopiekowal sie kontem na uni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plazmator Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 u8 przygarnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Witam gram na normalnym ogame i chce spawdzić sie tu także najbardziej pasowało by mi najnowesze uni 8 ale inne też może być zapraszam na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryczard Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 hej ja się zaopiekować moge tych tylko jedno 3 /5/lub 7 gram na 8 jak wiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salwator Posted January 4, 2015 Author Report Share Posted January 4, 2015 (edited) Konto 3 , 5 i 7 oddaneChcę mieś sprawę z kontami zamkniętą dziś , więc kto pierwszy ten lepszyU8[ciach]Podawanie publicznie danych do konta jest zabronione.+1 ostrzeżenie.IWNF Edited January 7, 2015 by I_Will_Never_Forget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salwator Posted January 4, 2015 Author Report Share Posted January 4, 2015 Temat do zamknięcia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts