Salwator Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Tak jak w temacie , oddam konta na serwerach 3-5-7-8 , konta 3-5-7 znajdują się na miejscach w statystykach punktowych 25-31 , konto u8 miejsce 145 , na wszystkich geologi banki , nie chcę mi się opisywać , w każdym razie konta stare i rozbudowane ( oprócz 8 ) , zainteresowanych proszę o wpisywanie się w temacie .Prosiłbym chętnych o sprecyzowanie o jaki konkretnie serwer chodzi , jeśli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego to powinienem być po godz 20 , więc zainteresowanych zapraszam na te godzinę . Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Salwator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak jak w temacie , oddam konta na serwerach 3-5-7-8 , konta 3-5-7 znajdują się na miejscach w statystykach punktowych 25-31 , konto u8 miejsce 145 , na wszystkich geologi banki , nie chcę mi się opisywać , w każdym razie konta stare i rozbudowane ( oprócz 8 ) , zainteresowanych proszę o wpisywanie się w temacie .witam chetnie wezme konto sam gram na 8 uni i jestem top 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 a mnie interesuje u7 jak coś pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dosw mam jak i flotowe tak i eko , moge wziac konta na u7 i na u8 co do floty to ST i SJ i 3 i u5 obecnie top 4 uni 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poertioson Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 mnie interesuje konto u3 lub u5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny89 Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja bym chetnie zaopiekowal sie kontem na uni 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 u8 przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheOne Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam gram na normalnym ogame i chce spawdzić sie tu także najbardziej pasowało by mi najnowesze uni 8 ale inne też może być zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryczard Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 hej ja się zaopiekować moge tych tylko jedno 3 /5/lub 7 gram na 8 jak wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Konto 3 , 5 i 7 oddaneChcę mieś sprawę z kontami zamkniętą dziś , więc kto pierwszy ten lepszyU8[ciach]Podawanie publicznie danych do konta jest zabronione.+1 ostrzeżenie.IWNF Edytowane 7 Stycznia 2015 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Temat do zamknięcia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi