hhsnake0 Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Deusx mam pytanie odnośnie płatności kartą kredytową.Nie ma takiej opcji w płatnościach i mam pytanie czy jesteś w stanie zmienić to w cashbill-u.Dokładnie chodzi mi o to aby było okienko MasterCard, bo płatność taka pozwala aby przelew był jako przelew bezgotówkowy i wtedy ja nie mam takiej gotówki oprocentowanej a dodatkowo otrzymam zwrot za zakup Taki szczegół ale w sumie dla mnie istotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Umowa o płatność kartą ma z 300 stron, a w tym państwie dostać karę za naruszenie przepisów jest zbyt łatwo. Jest ona niejasna, niejednoznaczna, a suport ma to gdzieś. Jak tylko pojawi się taka możliwość, karta zostanie wprowadzona. Dla przykładu, za sprawę z urzędem celnym (chodzi o ten pendrive) maksymalna kara, to 40.000 zł !Wysokość jest wymierzana przez kierownika (czy naczelnika), wedle uznania.Kwalifikacja czynu: przestępstwo skarbowe (nie wykroczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Tak właśnie myślałem, że chodzi o umowę.Ale to też zależy też od operatora z jakim masz umowy podpisane. cashbill niestety jest trochę zacofany w tych sprawach, nie wiem czy payU nie jest milesze w sprawach papierkowych.Ale to też zależy od stawek jakie masz z cashbill'em bo payU pewnie oni mają ciut gorsze stawki dla Ciebie. Szkoda bo przelew z karty kredytowej do Ciebie na 5zł ja bym płacił tylko 1,50zł i to 2x w miesiącu Myślałem, że coś uda mi sie przycwaniakować aby bank opłacał mi astaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 zawsze możecie spróbować pobawić się z jakimś innym pośrednikiem, który niekoniecznie się zajmuje przelewaniem pieniędzy np. przez STS możecie spróbować, chyba tam można kartą kredytową płacić, deusx sobie konto założy, Ty mu będziesz wpłacać, a on sobie wypłaci ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Teraz to wymyśliłeś poczekam jak wprowadzi deusx Cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi