deusx Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Witam! Już dzisiaj zostanie wdrożony nowy system do wykrywania multi kont. System będzie automatycznie sprawdzał wszelkie dane, zapisywał je i porównywał do siebie.Jeżeli ktoś nie będzie spełniał określonych warunków, gra zada kilka pytań, natomiast operator dostanie dane o użytkowniku. Myślę, że w ciągu kilku dni wyeliminujemy tych najbardziej cwanych multi graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Co jesli ktos mial konto wczesniej lub dwa i nie loguje sie na nie juz 3 tyg bo dostal inne dzien po zaprzestaniu logowania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 Jeżeli ktoś wcześniej grał nieuczciwie a obecnie zgodnie z zasadami, to mimo wszystko musi się liczyć z konsekwencjami nawet po późniejszym wykryciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ale chodzi o porzucenie konta. Ze jesli mialem konto tylko do wgladu na u5 a teraz juz mam swoje to logiczne ze na inne juz nie wchodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ale chodzi o porzucenie konta. Ze jesli mialem konto tylko do wgladu na u5 a teraz juz mam swoje to logiczne ze na inne juz nie wchodze Nowe systemy zabezpieczeń nie będą banowały "z automatu". Mają one za zadanie dostarczać konkretnych informacjii operatorom gry i to oni podejmują decyzję o ewentualnym nałożeniu blokady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Rozumiem , logiczne ze nie mozna zbaniwac konta 1000 pkt na ktore sie juz nie loguje z kontem dobrym To chcialem uslyszec , pomysl dobry ale czy zablokuje on popularny program i zmiane IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 (edited) Rozumiem , logiczne ze nie mozna zbaniwac konta 1000 pkt na ktore sie juz nie loguje z kontem dobrym To chcialem uslyszec , pomysl dobry ale czy zablokuje on popularny program i zmiane IP ? Jak będzie działał nowy system okaże się dopiero po jego wprowadzeniu. Wiadomo, że kombinatorzy są zawsze o jeden krok przed tymi którzy próbują ich złapać. Administracja stara się poprawiać i udoskonalać systemy zabezpieczeń ale skuteczna walka z oszustami jest możliwa tylko dzięki współpracy graczy z osobami zarządzającymi serwisem. Dlatego też zachęcamy wszystkich do przesyłania sugestii dotyczących wykrywania multikont na adres mailowy znajdujący się w zakładce "kontakt" w grze (zapewniamy anonimowość). Edited December 8, 2014 by KarolRadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Wiem z pewnych źródeł, że są już problemy z popularnym programem i innymi sposobami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Trzeba tepic oszustow sam ostaatnio dalem pare bugow bo Ci co je znalezli nie chcieli:) zostalem nazwany frajerem i ze zrobilem to tylko w celach ub uni 5 . Fakt " tonacy brzytwy sie chwyta" ale nie lubie bugerstwa i oszustwa:) to nie gta na kodach.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I_Will_Never_Forget Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Wiem z pewnych źródeł, że są już problemy z popularnym programem i innymi sposobami. Pewne źródła należy zgłosić, bo ukrywanie winnych w pewnym sensie też jest ,,złe" i na pewno Ci gracze nie pomagają w żaden sposób społeczności...Jeśli chcemy by społeczność ogam była czysta to każdy powinien dołożyć cegiełke i pomóc to zwalczać a nie przytakiwać kolegom którzy jak sami mówią ,,nikomu nie szkodzą". Łamanie regulaminu zawsze jest szkodliwe, a jeśli ktoś chce go łamać niech liczy się z konsekwencjami które mogą być brutalne dla takiego delikwenta bez możliwości odwołania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 ja nie mówię że wiem kto łamał regulamin i kto miał multi.mówię jedynie, że ktoś mi powiedział, że chciał przetestować nowe zabezpieczenia i się okazało, że działają to raczej nic złego.a jeśli ta osoba kiedyś robiła coś innego, to nic mi o tym nie wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts