Avenger Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2014 Wybuduj statek kolonizacyjny wybierz miejsce gdzie chcesz kolonie i z misją kolonizuj lecisz Informacje co potrzeba do tego statku znajdziesz w dziale technologia w menu
spieriz Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2014 Musisz w stoczni zbudować statek kolonizacyjny. W zakładce technologia zobacz jakie są wymagania. Jak już go zbudujesz to wyślij go na niezamieszkana pozycje z misją kolonizuj. Możesz to zrobić z galaktyki klikając na numer planety przy pustej pozycji.
KapSell Napisano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2014 Wybuduj statek kolonizacyjny wybierz miejsce gdzie chcesz kolonie i z misją kolonizuj lecisz Informacje co potrzeba do tego statku znajdziesz w dziale technologia w menuAle u mnie niema w Technologi tego statku kolonizacyjnego :/
Avenger Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2014 Musisz mieć opis w zakładce technologia jakie badania i jakie budynki są potrzebne by go wybudowac
darqs Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2014 i musisz mieć stocznie wybudowaną
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2014 Myślę, że temat wyczerpany i można zamknąć.Od siebie polecam także przeczytać o wielkości planet oraz ich temperaturze w tym temacie >>KLIK<<Oraz jeśli jest Pan początkującym graczem, zachęcam do zapoznania się z poradnikami w mojej sygnaturze.W razie pytań służę pomocą w prywatnej wiadomości.
Rekomendowane odpowiedzi