KapSell Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Jak stworzyć kolonie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avenger Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Wybuduj statek kolonizacyjny wybierz miejsce gdzie chcesz kolonie i z misją kolonizuj lecisz Informacje co potrzeba do tego statku znajdziesz w dziale technologia w menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Musisz w stoczni zbudować statek kolonizacyjny. W zakładce technologia zobacz jakie są wymagania. Jak już go zbudujesz to wyślij go na niezamieszkana pozycje z misją kolonizuj. Możesz to zrobić z galaktyki klikając na numer planety przy pustej pozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapSell Posted November 19, 2014 Author Report Share Posted November 19, 2014 Wybuduj statek kolonizacyjny wybierz miejsce gdzie chcesz kolonie i z misją kolonizuj lecisz Informacje co potrzeba do tego statku znajdziesz w dziale technologia w menuAle u mnie niema w Technologi tego statku kolonizacyjnego :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapSell Posted November 19, 2014 Author Report Share Posted November 19, 2014 Ok już wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avenger Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Musisz mieć opis w zakładce technologia jakie badania i jakie budynki są potrzebne by go wybudowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
darqs Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 i musisz mieć stocznie wybudowaną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I_Will_Never_Forget Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Myślę, że temat wyczerpany i można zamknąć.Od siebie polecam także przeczytać o wielkości planet oraz ich temperaturze w tym temacie >>KLIK<<Oraz jeśli jest Pan początkującym graczem, zachęcam do zapoznania się z poradnikami w mojej sygnaturze.W razie pytań służę pomocą w prywatnej wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts