Alwego Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Chciałbym zaproponować wprowadzenie limitu wystawianych aukcji, np. do 5 jednocześnie. Ja wiem, że wolny rynek, że różne ilości można chcieć sprzedawać, dla bogatszych, biedniejszych, ale 13 takich samych ogłoszeń to już jest zwyczajny spam. Do tego 7 na inną kwotę, czyli 20 ogłoszeń tego samego gracza. W tej chwili na uni7 wiszą 103 ogłoszenia, jest tam po prostu burdel. Quote
Guest I_Will_Never_Forget Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Czasami mi się wydaje, że gracze szukają pracy dla deusa na siłe jakby mało było rzeczy do poprawienia na obecną chwilę. Nie widzę w pomyśle większego sensu poza daniem kolejnego zadania adminowi do zrobienia. Quote
ASTEK Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Alwego chyba lekko przesadzasz poniekad oto chodzi w handlu jak ty to nazywasz tu "spamem" a co robi chłop na rynku ciagle woła kup kup kup az do skutku MOCZAR 1 Quote
MOCZAR Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Alwego ale po co ?wystaw tanio to i tak chętny znajdzie twoje ogłoszenie ASTEK 1 Quote
spieriz Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Zgadzam się z przedmówcami - sory, ale pomysł bez sensu Ktoś może chcieć kupić akurat 1/7 tego co koleś ma, dlatego tyle ofert Jak chcesz to kupisz sobie 7x1, nie ma znaczenia czy 7x1 czy 1x7, skoro cena taka sama.A ktoś inny może chcieć tylko 1/7 więc wtedy będzie mu pasowało MOCZAR 1 Quote
Alwego Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Dobra, nie było tematu. MOCZAR 1 Quote
MOCZAR Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Alvi jak my tego ACS zrobimy i wez sie za badania a nie za handel Pozdrawiam ASTEK 1 Quote
ruse Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Pomysl nietrafiony.... IWNF ma racje i reszta tez.na limit pewnie trzeba pisac skrypt...wprowadzic go sprawdzic itd....masa roboty a cel bez sensu.ale skoro juz jestesmy przy trycie proponuje bardziej skupic sie na cenie....cena min/maks...wiadomo ze tryt skoczyl w cenie za mozliwosc skrocenia "badan bez limitow"...ale ceny niektorych sa....wyssane z palca.czekam na opinie Alwego 1 Quote
Recommended Posts