Iac Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Dziś skończyłem oziębianie planet. 11 planet mam maksymalnie oziębionych tzn. mają temperaturę -99, a 10 jest oziębionych do limitu. Łącznie, aby te pozostałe 10 planet miało temperaturę -99 stopni potrzebuje je oziębić o 307 stopni. NAWET jeśliby przyjąć, że każdy kolejny stopień oziębienia ponad dotychczasowy limit kosztowałby 16500 trytu (tj. brak dalszego wzrostu ceny) to potrzebowałbym aż 5 mln trytu. Jak widać oziębienie nie jest opłacalne i zniesienie limitu nie wpłynie na ekonomie gry - gdyż lepsze efekty da rozbudowa eks. deuteru. Zachęcam do oddania głosów w ankiecie. Alwego 1 Quote
Alwego Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Co racja to racja, limit w kwestii opłacalności jest zbędny, chyba tylko kilka, kilkanaście pierwszych poziomów jest opłacalne, potem to już sztuka dla sztuki.Niestety wydaje mi się, że temat był już kilka razy poruszany, i nie było zgody administracji na zniesienie limitu. Quote
Iac Posted November 4, 2014 Author Report Posted November 4, 2014 Dlatego powstała ankieta. Robota dla Deusa na 10 minut. Quote
Iac Posted November 6, 2014 Author Report Posted November 6, 2014 Deus, gracze są za. Mógłbyś wprowadzić tą opcję? Więcej niż kilka minut to nie powinno zająć. Quote
MOCZAR Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) głos ludu jestem tez na tak zwłaszcza że mogło by to mieć niezły wpływ na giełdę trytu Edited November 6, 2014 by MOCZAR ASTEK 1 Quote
deusx Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Opcja została wprowadzona na zasadach opisanych w pierwszym poście. Iac 1 Quote
Nakuty-typ Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 W takim razie czemu nie mogę oziebic planety która ma -99 stopni? Quote
Neriel Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Ponieważ nie rozumiesz co jest napisane w 1 poście.Łącznie, aby te pozostałe 10 planet miało temperaturę -99 stopni potrzebuje je oziębić o 307 stopni. To był cel - umożliwić oziębienie wszystkich planet do -99°C. Wcześniej był limit max 65 skróceń na planetę. Quote
Nakuty-typ Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Eeee to słabo tez dużo zbawy z oziebianiem nie bedzie Quote
Recommended Posts