Salwator Napisano 24 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 (edytowane) Mój nick z gry Stryk w podglądzie pisze mi że badam tech ekspedycji , chodź niczego nie badam , jeśli klikam jakieś badanie wyskakuje mi komunikat "Aktualnie badasz jedno badanie !" Edytowane 24 Października 2014 przez Salwator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Prawdopodobnie podczas przenosin z u6->u7 badałeś technologie expedycji i po przenoszeniu bada się ona dalej, niestety nie widać tego w zakładce badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 25 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Przy przenosinach faktycznie badałem tech ekspedycji , ale skończyłem to badanie trzy dni temu , po nim kliknąłem krótkie dwudniowe badanie tech laserowej i dopiero po zakończeniu tego badania pojawił się ten błąd . Sprawdzałem przed chwilą i nadal na podglądzie wyświetla mi się badanie tech. ekspedycji chodż niczego nie badam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 zgłoś sie do deusa może trafisz jak będzie miał czas i odpisze, a najlepiej napisz maila zgodnie z regulaminem bo inaczej będziesz czekał miesiącami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Poprawka była wgrana, jeżeli nadal występuje problem proszę o wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi