Salwator Napisano 24 Października 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2014 (edytowane) Mój nick z gry Stryk w podglądzie pisze mi że badam tech ekspedycji , chodź niczego nie badam , jeśli klikam jakieś badanie wyskakuje mi komunikat "Aktualnie badasz jedno badanie !" Edytowane 24 Października 2014 przez Salwator Cytuj
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Października 2014 Prawdopodobnie podczas przenosin z u6->u7 badałeś technologie expedycji i po przenoszeniu bada się ona dalej, niestety nie widać tego w zakładce badania. Cytuj
Salwator Napisano 25 Października 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Października 2014 Przy przenosinach faktycznie badałem tech ekspedycji , ale skończyłem to badanie trzy dni temu , po nim kliknąłem krótkie dwudniowe badanie tech laserowej i dopiero po zakończeniu tego badania pojawił się ten błąd . Sprawdzałem przed chwilą i nadal na podglądzie wyświetla mi się badanie tech. ekspedycji chodż niczego nie badam . Cytuj
MrWhite Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Października 2014 zgłoś sie do deusa może trafisz jak będzie miał czas i odpisze, a najlepiej napisz maila zgodnie z regulaminem bo inaczej będziesz czekał miesiącami Cytuj
deusx Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2014 Poprawka była wgrana, jeżeli nadal występuje problem proszę o wiadomość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi