pro_vo Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jak w temacie, zrodził mi się w głowie pomysł jeszcze w wersji grubego alfa Proponuję nic nie zmieniać z obecnego wysyłania ekspedycji ale dodać oprócz tego drugi sposób na jej wysyłanie dla leniuchów lub dla osób wysyłających z fona.Dlaczego tak ? ponieważ jak mam trafić na fonie około 5 guzików z bawieniem się w powiększania i pomniejszania, aby wysłać 1 ekspedycjie to już to wystawia moją cierpliwość na próbę Zwłaszcza jak mam bardzo mało czasu a chciałbym jeszcze wysłać ekspedycje, co też często i gęsto tak bywa. I tutaj było by słodko aby można było wysłać ekpedycję jednym kliknięciem powiedzmy z menu "Nawigacja". Tylko teraz rodzą się problemy typu ile szperaczy miało by lecieć w takiej ekspedycji, itp.Rozwiązaniem tego mogło by być to, aby mieć w ustawieniach osobny dział dla tego projektu gdzie, każdy wedłóg własnych zachcianek i możliwości ustawiał by sobie ile z automatu ma lecieć szperaczy i na jaki czas. Jedynie problemowe może być to, że ilość szperaczy dość często się zmniejsza i tutaj by trzeba było pogłówkować jak to rozwiążać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie przejdzie. Ja natomiast proponowalbym zeby klikniecie przycisku "exp" nie ladowalo 150kk szperaczy tylko ilosc naszych szperaczy podzielona na liczbe slotow ekspedycji, zaoszczedzi to ciaglego dzielenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wysyłasz 1x cofasz i wysyłasz znowu. I tak 5-6x.Nawet nie musisz wpisywać 150000000 licząc "0" tylko klikasz "eksp" i masz wpisane.Kordów też wpisywać nie musisz - można je zapisać. Chyba już dość mamy ułatwień. Może rozważ zakup fona z większym ekranem?Mi zmiana z 3" na 4,3" sporo pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pro_vo Napisano 14 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 hmmm, z cofaniem dobry pomysł jak tak można no to faktycznie temacik do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ja mam 5,3" i dalej musze przybliżać a największym ułatwieniem ktore jest sensowne wprowadzić przy kliknięciu exp w nast otwierajacej sie karcie ustawić automatycznie planete nr "16" na która sie wysyła expedycje bo w samo kontynuuj jest spoko trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Po wyslaniu ekspa klikasz sobie wstecz i wyslij i tak 5 razy i masz gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Tak to jest oczywiste ale podczas wysyłania trzeba wpisać planete 16 a jak sie klika przy flocie exp to na logiczne myslenie powinny juz tam byc automatycznie kordy na exp a nie bawić sie w wpisywanie 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 NIE. jak nie masz jak wysłać to nie wysyłaj. Ustaw sobie dodatkowy cel we flocie na twój układ z pozycją 16 i gotowe. Mi wysłane ekspedycji z telefonu zajmuje około pół minuty. To raczej nie jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 No widzisz nie musisz jesli w odpowiednim momencie cofniesz, ja ma.teraz pomiedzy 1 a ostatnia falą 17 sekund różnicy, a i tak mi net zamula normalnie to w 9sekund robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 jak tak można no to faktycznie temacik do zamknięcia http://funkyimg.com/i/N5De.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi