srebrnik Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Do tej pory używałem Shiru Shogun 10 - ale ostatnio coś zaczął się sypać. Jest kiepsko wykonany i wtyczka od ładowania jakby niedomagała. Szukam więc czegoś bardziej markowego a co za tym idzie (taką mam nadzieję) lepszego pod względem jakości. W oko wpadły mi te dwa samsungi http://comperio.co/pl/tablety/samsung-galaxy-note-10-1-edycja-2014-vs-samsung-galaxy-tab-s-10-5.html Nie znam się za bardzo na parametrach technicznych - który wydaje się być lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Nie wiem jak jest w przypadku tabletów, ale telefony Samsung to ma akurat lipne, łatwo trafić na wadliwy. Moja dziewczyna ma samsunga, mój tato miał samsunga (oba smartfony) i oba się same wieszaly, wyłączały i inne cuda.Dzięki temu zraziła mnie ta firma Generalnie polecam Ci popatrzeć na tablety firmy lenovo. Brat ostatnio z takim do mnie wpadł i powiem szczerze, że pożądnie wykonany sprzęt, a co wazne niedrogi w stosunku do tego co oferuje. Edytowane 8 Października 2014 przez kubulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Do jakiej ceny szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ja polecam asus nexus, przerabiałem na nim już wszystko łącznie w wymianą rozbitego digitizer'a, wszystko śmiga jak należy. Natomiast absolutnie nie polecam samsunga tab3 którego użytkownikiem jest mój syn... masakra !!Zanim kupisz tablet warto zastanowić się w pierwszej kolejności nad dwoma podstawowymi rzeczamii:1. Ile danych na nim będzie, niestety powiększanie dysku przez dodatkowe karty pamięci nie działa tak jak byśmy chcieli, programy do przenoszenia plików są g***o warte...2. Czy potrzebujesz modemu (czy tablet będzie stale podpięty do wi-fi)Dopiero później zastanawiał bym się nad konkretnym modelem i parametrami technicznymi, ja przy zakupie samsunga popełniłem oba w/w błędy bo napaliłem się właśnie na parametry ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andragon Napisano 18 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja używam iPad Air od roku i polecam.......nic sie nie dzieje bateria trzyma 15 godzin zabawy, zawiechy? Takie cos u mnie ma tylko telefon Lg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliam Napisano 11 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Jestem zdania, że nie ma sensu kupować sobie tabletów takich nieznanych firm bo rzeczywiście się sypia...Miałam już tablet no name oraz mam wrażenia podobne jak autor. Wszystko pięknie na początku ale potem jest duży problem. Warto jest kupić droższy ale lepszy. Jeśli nie macie kasy na to aby kupić go za gotówkę to są sklepy,w ktorych taki sprzet można sobie kupić na raty. Na przykład w rtv Euro agd jest promocja na raty 0% przy czym są to realne raty bez żadnych dodatkowych kosztów. W dobrej promocji jest tam teraz 10-calowy Lenovo A10-70 3G . Kupicie go za niecałe 750 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donata Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Warto wiedzieć takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpik30 Napisano 20 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 A może warto w tym temacie rozeznać się wśród znajomych? Moim zdaniem to może być naprawdę dość dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek873855 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Hm... A może by tak popytać znajomych w tym obszarze tematycznym? Moim zdaniem to jest naprawdę dość dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgo Napisano 25 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Niestety, ale kompletnie się na tym nie znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc w tym obszarze tematycznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkotRoman Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Ja bym podpytał w tym temacie znajomych. Oni nie raz są w stanie swietnie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superJasiu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Moda na tablety mam wrażenie, ze bardzo szybko minęła, ale jedne z lepszych mimo, że nie są drogie to Lenovo. Teraz tablety najlepiej sprawdzają się w pracy np. w agencjach reklamowych, a do normalnego, codziennego użytku to lepiej zainwestować w konkretniejszy model telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isoss Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Nie mam zbytnio doświadczenia w tym temacie... Nie jest to moja dziedzina i nie będę w stanie doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiba234 Napisano 2 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Nie mam raczej za bardzo doświadczena w tym temacie. Dlatego też niezbyt będę mógł pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi