kubulus Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Prosta propozycja. Troche denerwuje mnie to, że gdy jestem na upie, nie mogę nawet wejsć w imperium, żeby zobaczyć gdzie mam flote, ile jej mam itp. Nie można też używać symulatora, przeglądać galaktyki, ani nawet sprawdzić do kiedy mam bank/geologa. Moja propozycja jest taka, żeby urlop ograniczał jedynie:- możliwość wysyłania flot- uruchamiania i trwania badań/zadań Czyli po prostu ograniczać wszelkie akcje wnoszące cokolwiek w rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 jak najbardziej jestem za nawet jak ktos z sojuszu przesle ci info ze ma cos do zdjecia nie mozna zrobic symulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Jestem na nie.Skoro to urlop, to po co dostęp do symulatora czy imperium ? Zejdź z urlopu i możesz działać, a nie na ulgi liczyć z tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zgadzam się z tym.Do listy oczywiście trzeba jeszcze dodać budynki, ale myślę że o tym po prostu zapomniałeś.Czy galaktykę można by przeglądać to nie wiem, bo niektórzy mogliby sobie wykorzystywać urlopy do robienia bezpiecznie mapek, ale to kwestia do dyskusji.Nie pamiętam co obecnie jest możliwe na urlopie, ale moim zdaniem powinno być możliwe korzystanie z podglądu na każdej planecie, zakładki imperium, zakładki surowce (bez możliwości edytowania wydobycia oczywiście) oraz wszystkie akcje związane z sojuszem i wiadomościami, przeglądanie statystyk. Czy udostępnić symulatory na urlopie - tego nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 5 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Widzisz MIG, to tylko głupie utrudnienie, wystarczy mi konto na innym Uni i mam symulator. Dlatego uważam za bezsensowne blokowanie wszystkiego co możliwe z powodu urlopu. Siedze czasem na upie, bo nie mam czasu pilnować floty, z tego tytułu nie moge nigdzie latać, skanować, surka mi się nie zbiera, badanie nie robi, ale uważam za bezsensowne blokowanie kart, które nic nie wnoszą w moich działaniach, jedynie oszczedzą mi czasu na logowanie się na inne Uni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ja jestem na tak, specjalnie dla w/w czynności muszę miec konto na innym uni ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Opcja urlop jest po to, aby chronić nasze konto w trakcie nieobecności. Dostęp powinien być ograniczony maksymalnie, jednak jestem skłonny odblokować część zakładek (jak np. imperium). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 deus symulator i handlarza odblokuj jeszcze. Symulator aby nie potrzebne było konto na innym uni a handlarz dla kontroli tego co sie dzieje na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 5 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Symulator również by się przydał. Nie problem mieć konto na innym uni, więc i tak się nie wiele zmieni, poza zaoszczędzonym czasem na logowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Dodałbym jeszcze budowanie badań i budynków przez te badania ze buduja się po 600 h a nawet więcej to bardzo uciążliwe Więc m ze i tak to nie przejdzie ale poruszyć temat można a jeżeli coś to blokowanie badania na czas urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ogolnie to ja bym odblokowal wszystko farmienie idlerow puszczanie ekspow tylko zeby inni nie mogli cię zaatakować. W dupach sie wam przewraca juz. Urlop to urlop niema cie to niema. Czy jak jestes na wakacjach to szef dzwoni żebyś coś zrobił bo przecież na urlopie jestes to i tK nic nie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nie wiem jak u Ciebie ale jak dostawalem tele firmowy to miałem powiedziane ze mam byc dostępny to dla mnie nie nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Avenger przesadziłeś z tymi badaniami i budynkami. Symulator i imperium wystarczy. Teraz nawet nie moge powiedziec ile mam statków bo nie moge w żadną zakładke wejść.A reszta kart to tylko formalność, wystarczy posiadanie innego konta na innym uni, więc nie widze sensu blokowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Avenger przesadziłeś z tymi badaniami i budynkami. Symulator i imperium wystarczy. no nie ja sie tu nie zgodze ja wolałbym blokade budynku i badania na czas urlopu niz symulator ktory na upie nie jest mi potrzebny... a czekajac xxx h na badanie i nie moc wejsc nawet na 2/3 dni na upa bo badanie sie skasuje to jest troche chore... skoro tak to przeciez deusx moze lepiej nich zmniejszy czasy badan i nie po xxx tylko po xx h niech sie buduja moze bedzie wtedy lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja również uważam, że urlop to urlop i koniec. Niemniej, odblokowanie zakładki symulatora i imperium w zasadzie nic nie zmieni ani nie powiększy pola manewru graczowi będącemu na urlopie, więc faktycznie można to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) "urlop to urlop i koniec" wiec niech program zatrzymuje nas na tablicy logowania o to wam chodzi ? Zakładka imperium czy giełda nic nie zmieni, kopalnie i badania stoją więc albo bądźmy konsekwentni albo po prostu poproszę żonę/syna o założenie konta, zgłoszę grę z 1 ip o to Wam chodzi ? Na razie utrudniacie życie Tym co chcą grać zgodnie z zasadami bo inni siedzą cicho maja po 2 konta i jest ok.Kurde przestańcie obalać tematy dla zasady i bez przemyślenia Ci co są na nie niech podadzą jeden powód na nie! Dla czego ma być aktywna zakładka sojusz, wiadomości itd a w/w nie ? Zapomniałem jeszcze bank trzeba wyłączyć bo po co na upie zaglądać do niego Edytowane 6 Października 2014 przez MrWhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi