darqs Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 deusx tylko oddałeś floty dwóm stronom czyli troszkę bez sensu i logiki jak na moją inżynierską głowę od starcia minęły trzy tygodnie i co i dalej piszesz że ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Informacje dot. zwrotu flot przekazal mi IWNF, a ja dalej do RGB i naszego sojuszu. Podobno zwroty mialy otrzymac obie strony, a wychodzi na to, ze jedyna osoba ktora nic nie dostala jest darqs. Wiec to jednak bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Cała sprawa dla mnie robi się już naprawdę męcząca mineło tylko czasu,a ten temat ciągnie się cały czas. Psuje nerwy i odbiera chęć do gry. Naprawdę!Jeżeli złom ma być oddawany to ma być PODANA LISTA kto i ile ma oddać.Pytanie z innej beczki,a jeżeli ktoś już go wydał to co wtedy?Cała ta akcja jest bez sensu. Szczególnie praktycznie po miesiącu...Plus jest jeden tego całego zamieszania - fajnie się z Tobą gadało Kubulus i gratuluje obrony przed Astekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ja dostałem zwrot floty po zgłoszeniu tylko nie rozumiem"Ja poinformowalem stosowne osoby o napisaniu podania, skoro do ciebie nie dotarla wiadomosc oznacza, ze nie prosilem ciebie o podanie."Jak część atakujących i obrońców dostała zwroty to nie widzę tu logiki WYBRAŃCY czy co ????ale szkoda czasu już o tym pisać i chyba grać MrW ROZUMIEM :brawo2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Z początku myślałem, że tylko obrońcy są stratni dlatego oni wysłali podania, mailowo kontaktowała się jedna osoba i ona miała przekazać kolegom (obrońcom) instrukcję, co zrobiła.Niebawem wszelkie szczegóły zostaną udostępnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Informacje dot. zwrotu flot przekazal mi IWNF, a ja dalej do RGB i naszego sojuszu. Podobno zwroty mialy otrzymac obie strony, a wychodzi na to, ze jedyna osoba ktora nic nie dostala jest darqs. Wiec to jednak bez sensu.Zabiorę głos bo zostałem wywołany. Informacje o zwrocie bodajże przekazałem kubulusowi, MrWhitowi oraz 2 graczom ze strony agresorow na PW w grze prosząc o przekazanie swoim kolegom z ACSa. Jednocześnie pojawiła się moja notka na forum w temacie STarcia co należy zrobić by zwrot otrzymać. Także nie ma możliwości by ktoś nie dostał informacji, bo na bieżąco informowałem obie strony starcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Potrzebna byla jeszcze jedna kopia danych, konczy sie uploadowac i niedlugo beda dostepne informacje dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Czy ktoś w ogóle zebrał złom ze starcia ? Ponieważ kolejna kopia pokazuje mi, że żadna misja nie dotarła po ataku, tzn. złom mógł się w ogóle nie pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Czy ktoś w ogóle zebrał złom ze starcia ? Ponieważ kolejna kopia pokazuje mi, że żadna misja nie dotarła po ataku, tzn. złom mógł się w ogóle nie pojawićJa coś zebrałem, ale ST bylo miesiac temu a zbiórka była chaotyczna bo starcie miało wyglądać inaczej i to nie ja miałem zbierać złom, wiec dokladnie ile tego bylo nie stwierdze biorąc pod uwagę, że nie gram ponad 2tyg i nie w głowie mi myślenie o cyferkach. Resztę podobno zebrali agresorzy oraz osoba nie lecąca w ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ha ha ha dobrze najłatwiej bonusik jak znalazł ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 złom widziałem na własne oczy więc był ale to jest tekst roku nie wygenerował się złom niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nigdzie nie jest napisane, ze sie nie wygenerowal. W takim razie zabieram sie do recznego sprawdzania wpis po wpisie z tego czasu, dzisiaj dam odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 złom napewno był tez widziałem MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Dane zostały odzyskane, właśnie liczę koszta oraz zyski, jak tylko będzie to możliwe udostępnię wszystkie dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) A ja bym prosiłdeusx jak już będziesz wiedział wszystkopowiedz oficjalnie ile zebrały moje recki z tego STBy co niektórzy gracze przestali mnie obrażać nazywając złodziejemnick Joyek Edytowane 22 Października 2014 przez MOCZAR ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 hahaha Moczar sam sie chwaliłeś ze zebrałeś a teraz sie migasz ? pewnie złom wyparował z moich rekinów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 to ja już czegoś nie rozumiem co teraz odzyskaliścieczy tylko kto zebrał złom czy cały raport starcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 darqs Wy nie powinniście dostać zwrotu floty, dla tego już nie gram, więc milcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 MrWhite pisanie czegokolwiek w tym temacie wydaje się już zbędne i wygląda to jak "płakanie nad rozlanym mlekiem", bo w regulaminie admin dał sobie tylko albo aż 3 dni na rozpatrzenie reklamacji, a od starcia mineło już ich 23, a co zrobił admin w tym czasie - WSZYSCY dobrze wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Kolejność zbierania PZ wygląda tak:1 nebu (9,1 mld)2 kolos88 (15 mld)3 RGB (14 mld)4 darqs (49 mld)5 NieLubieMoonow (6x po 3,3,3,15,18,17 mld) Złomu było 6.355.283.254.924.200 Metal i 3.514.282.818.966.600 Kryształ więc można w ten sposób obliczyć kto ile zabrał (max pojemność podanych w nawiasie recyklerów). Niedługo wstawię dokładniejsze dane, przeglądam jeszcze historię w celu obliczenia innych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 W takim razie ten kto dostal zwrot powinien oddac surowce, skoro zwrot mial na celu ustawienie gry sprzed ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) w takim razie myślę że trzeba zmienić regulamin gry § 5 Reklamacje1. Wszelkie reklamację ze świadczonych usług ogólnych lub opcjonalnych można złożyć elektronicznie na adres: ogamtest@gmail.com2. Warunkiem reklamacji jest nieprawidłowe świadczenie usług przez Właściciela bądź nieprawidłowe działanie systemów teleinformatycznych, które uniemożliwią poprawne korzystanie z usług.3. Reklamacja powinna zawierać wszystkie informację dot. nieprawidłowego świadczenie usługi, jakiej usługi reklamacja dotyczy i co jest powodem reklamacji.4. Reklamacja będzie rozpatrzona w termie do 3 dni roboczych od daty otrzymania wiadomości e-mail od Użytkowania. Proponuję punkt 4 . zmienićJak Adminowi się będzie chciało i kiedy mu się będzie chciało Edytowane 23 Października 2014 przez darqs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Jeszcze kogos brakuje do zlomu. Calosc reckow daje okolo 8.98 bld z okolo 10bld zlomu. Edytowane 27 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 23 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Darqs ja na Twoim miejscu schowal bym się i na forum nie wchodził przez miesiąc najpierw placzesz ze nie dostałeś zwrotu a teraz okazuje się ze masz i zwrot i debris. Bana jeszcze bym Ci dal za wprowadzenie administracji w błąd bo nie byles poszkodowany w wyniku zaistnialego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Admin dostał ode mnie informacje o zwrocie surki a że jej nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi