Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cała sprawa dla mnie robi się już naprawdę męcząca mineło tylko czasu,a ten temat ciągnie się cały czas. Psuje nerwy i odbiera chęć do gry. Naprawdę!
Jeżeli złom ma być oddawany to ma być PODANA LISTA kto i ile ma oddać.
Pytanie z innej beczki,a jeżeli ktoś już go wydał to co wtedy?Cała ta akcja jest bez sensu. Szczególnie praktycznie po miesiącu...

Plus jest jeden tego całego zamieszania - fajnie się z Tobą gadało Kubulus i gratuluje obrony przed Astekiem :)

Napisano

ja dostałem zwrot floty po zgłoszeniu

tylko nie rozumiem

"Ja poinformowalem stosowne osoby o napisaniu podania, skoro do ciebie nie dotarla wiadomosc oznacza, ze nie prosilem ciebie o podanie."

Jak część atakujących i obrońców dostała zwroty to nie widzę tu logiki  WYBRAŃCY czy co ????

ale szkoda czasu już o tym pisać i chyba grać MrW ROZUMIEM :brawo2: :brawo2: :brawo2:

Napisano

Z początku myślałem, że tylko obrońcy są stratni dlatego oni wysłali podania, mailowo kontaktowała się jedna osoba i ona miała przekazać kolegom (obrońcom) instrukcję, co zrobiła.

Niebawem wszelkie szczegóły zostaną udostępnione

Gość I_Will_Never_Forget
Napisano

Informacje dot. zwrotu flot przekazal mi IWNF, a ja dalej do RGB i naszego sojuszu. Podobno zwroty mialy otrzymac obie strony, a wychodzi na to, ze jedyna osoba ktora nic nie dostala jest darqs. Wiec to jednak bez sensu.

Zabiorę głos bo zostałem wywołany. Informacje o zwrocie bodajże przekazałem kubulusowi, MrWhitowi oraz 2 graczom ze strony agresorow na PW w grze prosząc o przekazanie swoim kolegom z ACSa. Jednocześnie pojawiła się moja notka na forum w temacie STarcia co należy zrobić by zwrot otrzymać. Także nie ma możliwości by ktoś nie dostał informacji, bo na bieżąco informowałem obie strony starcia.

Pozdrawiam.

Gość I_Will_Never_Forget
Napisano

Czy ktoś w ogóle zebrał złom ze starcia ? Ponieważ kolejna kopia pokazuje mi, że żadna misja nie dotarła po ataku, tzn. złom mógł się w ogóle nie pojawić

Ja coś zebrałem, ale ST bylo miesiac temu a zbiórka była chaotyczna bo starcie miało wyglądać inaczej i to nie ja miałem zbierać złom, wiec dokladnie ile tego bylo nie stwierdze biorąc pod uwagę, że nie gram ponad 2tyg i nie w głowie mi myślenie o cyferkach. Resztę podobno zebrali agresorzy oraz osoba nie lecąca w ataku.

Napisano (edytowane)

A ja bym prosił

deusx jak już będziesz wiedział wszystko

powiedz oficjalnie ile zebrały moje recki z tego ST

By co niektórzy gracze przestali mnie obrażać nazywając złodziejem

nick Joyek

Edytowane przez MOCZAR
Napisano

MrWhite pisanie czegokolwiek w tym temacie wydaje się już zbędne i wygląda to jak "płakanie nad rozlanym mlekiem", bo w regulaminie admin dał sobie tylko albo aż 3 dni na rozpatrzenie reklamacji, a od starcia mineło już ich 23, a co zrobił admin w tym czasie - WSZYSCY dobrze wiemy.

Napisano

Kolejność zbierania PZ wygląda tak:

1 nebu (9,1 mld)

2 kolos88 (15 mld)

3 RGB (14 mld)

4 darqs (49 mld)

5 NieLubieMoonow (6x po 3,3,3,15,18,17 mld)

Złomu było 6.355.283.254.924.200 Metal i 3.514.282.818.966.600 Kryształ więc można w ten sposób obliczyć kto ile zabrał (max pojemność podanych w nawiasie recyklerów). Niedługo wstawię dokładniejsze dane, przeglądam jeszcze historię w celu obliczenia innych kosztów.

Napisano (edytowane)

w takim razie myślę że trzeba zmienić regulamin gry

§ 5 Reklamacje

1. Wszelkie reklamację ze świadczonych usług ogólnych lub opcjonalnych można złożyć elektronicznie na adres: ogamtest@gmail.com
2. Warunkiem reklamacji jest nieprawidłowe świadczenie usług przez Właściciela bądź nieprawidłowe działanie systemów teleinformatycznych, które uniemożliwią poprawne korzystanie z usług.
3. Reklamacja powinna zawierać wszystkie informację dot. nieprawidłowego świadczenie usługi, jakiej usługi reklamacja dotyczy i co jest powodem reklamacji.
4. Reklamacja będzie rozpatrzona w termie do 3 dni roboczych od daty otrzymania wiadomości e-mail od Użytkowania.

Proponuję punkt 4 . zmienić

Jak Adminowi się będzie chciało i kiedy mu się będzie chciało

Edytowane przez darqs
Napisano

Darqs ja na Twoim miejscu schowal bym się i na forum nie wchodził przez miesiąc najpierw placzesz ze nie dostałeś zwrotu a teraz okazuje się ze masz i zwrot i debris. Bana jeszcze bym Ci dal za wprowadzenie administracji w błąd bo nie byles poszkodowany w wyniku zaistnialego błędu