paciorkowiec Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 (edited) Ja w tytule . Pisałem już osobiście przez grę , że owa usługa nie działa.Potrzebowałem na szybkiego przedłużyć falangę i nic się nie przedłużyło . Zwiększenie zasięgu falangi do : 08.10.2014 20:11:27- taki mam pakiet i nadal nic ... a miał być 35 uklady.Chyba admini mają do gdzieś , jak już pisałem w zakłądce błędy zgłaszałem i cisza.Zgłąszałem również że nie działa odzyskiwanie hasła z forum .Dobrze że mozna jeszcze przez fejsa ...Jednak widzę że trzeba chyba podnieść cene Astatów ,bo potrzeba do obsługi gry wynająć kogoś , bo za takie drobne szefostwo już nie chcę się tu bawić .... A zapomniałem proszę o zwrot Trytu na u5 Melchior bo pakiet nie działa i nie jest już potrzebny . Edited October 2, 2014 by paciorkowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Błąd poprawiony, tryt zwrócony. Pana zgłoszenie sprawdziliśmy i zweryfikowaliśmy wcześniej, lecz błąd nie leżał w falandze, tylko w galaktyce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts