paciorkowiec Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Ja w tytule . Pisałem już osobiście przez grę , że owa usługa nie działa.Potrzebowałem na szybkiego przedłużyć falangę i nic się nie przedłużyło . Zwiększenie zasięgu falangi do : 08.10.2014 20:11:27- taki mam pakiet i nadal nic ... a miał być 35 uklady.Chyba admini mają do gdzieś , jak już pisałem w zakłądce błędy zgłaszałem i cisza.Zgłąszałem również że nie działa odzyskiwanie hasła z forum .Dobrze że mozna jeszcze przez fejsa ...Jednak widzę że trzeba chyba podnieść cene Astatów ,bo potrzeba do obsługi gry wynająć kogoś , bo za takie drobne szefostwo już nie chcę się tu bawić .... A zapomniałem proszę o zwrot Trytu na u5 Melchior bo pakiet nie działa i nie jest już potrzebny . Edytowane 2 Października 2014 przez paciorkowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Błąd poprawiony, tryt zwrócony. Pana zgłoszenie sprawdziliśmy i zweryfikowaliśmy wcześniej, lecz błąd nie leżał w falandze, tylko w galaktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi