Gość dzida Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Września 2014 Skarga dotyczy zachowania moderatora IWNF.Skasowal moj post,ktory napisalem po oddaniu glosu w ankiecie o tryt.Uwazam swoj pomysl za genialny.Nie bede rozpisywal sie jeszcze raz,skarga dotyczy postu,ktory pojawil sie tak jak wyskoczylo na sb @ dzida : (19 wrzesień 2014 - 08:54) Odpowiedziałem(am) w temacie Tryt - ankiety. Jak szanowny pan moderator nie akceptuje pomyslu,to nalezalo go przeniesc do dzialu pomysly a nie kasowac. W zwiazku z powyzszym chamskim zachowaniem moderatora,zwracam sie do administraci o uniewaznienie moich oddanych glosow w w/w ankiecie Cytuj
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Września 2014 W tym dziale zaraz będą tylko Panskie skargi. Do rzeczy:Post jest ukryty nie skasowany i administracja go widzi więc jak zechce to użyje pomysłu.Jakby Pan czytał mój pierwszy post w temacie to napisałem, ze posty nie na temat ankiet będą kasowane bo robi sie zamieszanie i później ciężko coś konstruktywnego znaleźć w kilku stronach spamu. Od Pana innych pomysłów, niezwiązanych z ankieta jest inny dział. Inni userzy wypowiedzieli się normalnie, jedynie z Panem zawsze są problemy. Jak szanowny pan moderator nie akceptuje pomyslu,to nalezalo go przeniesc do dzialu pomysly a nie kasowac.Szanowny Pan moderator nie ma nic do akceptacji pomysłów tylko pilnuje porządku i ładu na forum. Jak Pan widzi po mojej sygnaturze raczej jestem zwolennikiem nowych pomysłów. Ale bardziej cenie sobie ład i porządek i tego pilnuje Jak napisałem ukryłem post a nie skasowałem. To Ty userze pomyliłeś działy, więc nie miej do mnie pretensji za wypełnianie swoich obowiązków. Zamiast skargi powinno być podziękowanie za brak ostrzeżenia za SPAM. Post przywracam i upominam słownie za spam. Kolejne posty nie na temat ankiet będą skutkowały ostrzeżeniami. Pozdrawiam. Cytuj
Bomoity Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2016 Teraz ja nie rozumiem. Jednak potwierdzacie to, ze jestescie hipokrytami. Skarga na Tutora, ktory odwazyl sie napisac prawde. Zalosne, sami o to placzecie na forum, a gdy tutor potwierdzil prawde to skarga po to by tylko wylecial, napisze jeszcze raz, zalosne. Odpowiadanie w temacie: Skarga na kasowanie postow ktore moga wniesc cos do gry - Forum ogam.online Ok?.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi