Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nasz nick:Ponton
Treść blokady:Push
Nick SGO, który nałożył bana:Catalyst
Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:
Pushu nie było, odsyłka za każda probe była.

Zapoznałem sie

Edytowane przez PontonL0rd
Napisano

Każdy podział złomu po ACS czy w odesłanie surowców po wypożyczeniu recyklerów/ próbach moonowych należy zgłaszać do SGO aby nie było takich sytuacji jak ta. Jestem skłonny skrócić bana do 1 dnia jeżeli wyraża Pan zgodę.

Napisano

Każdy podział złomu po ACS czy w odesłanie surowców po wypożyczeniu recyklerów/ próbach moonowych należy zgłaszać do SGO aby nie było takich sytuacji jak ta. Jestem skłonny skrócić bana do 1 dnia jeżeli wyraża Pan zgodę.

Wczoraj była taka sama sytuacja z Dronam i bana pan ściągną , jestem gorszy ? Czy bardziej pyskaty dlatego ?

Napisano

W jego przypadku była to pierwsza taka sytuacja. W Pańskiej sytuacji widziałem transporty wcześniej ale przymykałem oko ponieważ przekraczały one o zaledwie 100mld deuteru

Napisano (edytowane)

Wszystko odesłałem...boże żebym widział , że trzeba zgłaszać to bym pisał 10 razy... Myślałem, że sama odsyłka starczy.

Proszę o wyrozumiałość i ściągnięcie bana, taka sytuacja więcej się nie powtórzy...A o wysyłce  będę pisać 15 razy...

Edytowane przez PontonL0rd
Napisano

Widzę ,że administracja idzie graczom na rękę i ciągle zapomina że wy jesteście dla nas a nie na odwrót.

Kompletny szał...przypomina mi się ogame i piękni SGO.

Jesli juz na upartego , nie mozna sciagnac tego bana to prosze o to żeby po banie na koncie był cały czas urlop.Oddam konto , bo nie mam ochoty grać z ludzimy co graczy nie szanuje a drobne załamanie regulaminu kończy sie banem.Gdyby nie było graczy to nie mieli byście co banować . POZDRAWIAM

Napisano

Z tego co wiem po upływie czasu bana urlop jest zdejmowany automatycznie. W wielu przypadkach idziemy graczom na rękę tak samo jest w tym przypadku. Skracam bana do 1 dnia.

Napisano

zaakceptowałeś regulamin wiec powinieneś go przestrzegać, co to kogo obchodzi ze transport za próby czy wypożyczenie recków itd. 

nieznajomość regulaminu nie powinna być brana pod uwagę a ban winien być nakładany i nie skracany, dziecinada, tym bardziej że wiedziałeś o wczorajszym przypadku, sprawdzasz czujność sgo czy po prostu nie chciało Ci się pisać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.