Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witam,Chciałbym Wam przedstawić moje najnowsze dzieło - Zwiastun OGam.Jeśli będzie potrzeba umieścimy go na stronie logowania, lub wykorzystamy do promocji gry. BeRnI, darbryza, Nyczu99 i 9 innych dodali reakcje 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 super się ogląda pewnie sporo pracy kosztował, fajnie że się jeszcze komuś chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ciesze się, że przypadł do gustu. Jeszcze mam chęci by rozwijać grę Na zwiastun przeznaczyłem razem około 5-6 godzin by wszystko dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 bardzo fajny mógłbyś podać tytuł muzyki? nie wiem czy to jest wersja wstępna dopiero czy już końcowa, ale jak będziesz robił następny render to pamiętaj aby dopasować go lepiej do formatu 16:9, teraz widać czarną rameczkę, ew. możesz zostawić na górze i dole czarne paski żeby ładniej wyglądało. Dodatkowo ostatni napis powinien się pojawić przy jednym z uderzeń w muzyce, takim jakie jest np. w 1:01, i zaraz po tym wycisz muzykę, albo dodaj jakiś inny dźwięk, napis w 0:29 powinien się kończyć o jakieś 0.3 sekundy wcześniej, ten z 0:40 o całą sekundę lub 1.2 przesuń do przodu. ale to wszystko to są szczegóły, które bez problemu się dopasuje.Wielki plus za chęci i wykonanie, które mi się bardzo podoba, całość dobrze spasowana z muzyką (0:11 też Ci super wyszło, mam nadzieję że sam dopasowałeś ), fajnie wygląda, plus za pracę którą chciało Ci się włożyć w ten filmik Na montażu się już trochę znam, więc w razie potrzeby to pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 tytuł muzyki to:LORDE - Everybody Wants To Rule The World Co do trailera to nie jestem zawodowym grafikiem z Ubisoftu, jedynie grafikiem hobbystą, także już pomińmy szczegóły typu uderzenie muzyki w odpowiednim momencie bo jest to jedynie podłożona ścieżka dźwiękowa i gdybym chciał w każdym momencie ją dopasować nie zeszłoby mi 6 godzin tylko 12 godzin A jak wiesz robię to charytatywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 wow no nice,mi także się podoba choć, trochę przyspieszył bym drame muzyki i zmienił końcówkę bo kojarzy się z og.game forge ale tak to klasa pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Pewnie dostane za to warna, ale co tam:za***iste ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Pewnie dostane za to warna, ale co tam:za***iste ! Również tylko to słowo przyszło mi na myśl, fajnie Ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Czy twórcy gwiezdnych wojen albo ogame nie przyczepia się do wykorzystania fragmentów ich filmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Czy twórcy gwiezdnych wojen albo ogame nie przyczepia się do wykorzystania fragmentów ich filmów? Fragmenty filmów nie są brane bezpośrednio od nich. Nie wiem jak to działa ale najwyżej YT skasuje zwiastun za ścieżke dzwiękową. Choć przy takiej liczbie odbiorców raczej bym się o to nie martwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 za pomysł i wykonanie leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 niemausunąłeś ?Chcę zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Problemy muszą występować po Twojej stronie ponieważ zwiastun działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 6 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 (edytowane) u mnie wszystko ok, jednak nadal działa - tylko nie w DE Edytowane 6 Września 2014 przez karaluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darbryza Napisano 6 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Super, Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zareczony Napisano 6 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Zwiastun Spoko tylko żeby było jeszcze trochę więcej aktywnych graczy Bo za pare miesiecy znowu bedzie trzeba UNI łączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nowa produkcja: http://www.youtube.com/watch?v=FRPV_GoFeeQ&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nowa produkcja: http://www.youtube.com/watch?v=FRPV_GoFeeQ&feature=youtu.bePiękna sprawa. I działa za granicą Grafa Twoja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Posklejane fragmenty filmików + muzyka, napisy, obróbka Troche pracy jest przy tych dwóch minutach filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Bardzo fajne i widać że sporo czasu poświęciłeś na przygotowanie tego. Plusik jak najbardziej leci. Z uwag od siebie (a znam się na oglądaniu o wiele bardziej niż na tworzeniu) moge dorzucić że napisy mogły by być w innym kolorze, coś w ciemnych kolorach bo mi to wogóle nie pasuje jedno do drugiego, i jakoś wchodzić na obraz czy wyłaniać się z tła, a nie wskakiwać co pare sekund z czarnym tłem i później znowu jaskrawe sceny bo mimo iż naprawde fajnie się ogląda to w połowie już mnie oczy bolały od migania I wiem wiem, nie tworzyłeś tego na zlecenie (chyba ale chciałem dodać swoje spostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iac Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Art. 116.1. Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. (...) 4. Jeżeli sprawca czynu określonego w ust. 1 działa nieumyślnie,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 @Jacme jak miliony jak nie dziesiątki milionów innych filmików w sieci. Deusx zajmuje się konsultacjami z prawnikiem. Istnieje cos takiego jak prawo cytatu wg którego:Wolno przytaczać w utworach stanowiących samoistną całość urywki rozpowszechnionych utworów lub drobne utwory w całości, w zakresie uzasadnionym wyjaśnianiem, analizą krytyczną, nauczaniem lub prawami gatunku twórczości. Dodatkowo tylko właściciel własności może zgłosić naruszenie praw autorskich, a nie sądze by ktoś przy 60 wyświetleniach filmiku fatygował się i tracił czas na zajmowanie się tym gdy z filmiku nawet nie są pobierane zyski z reklam. Niemniej z deusx zajmujemy się tą sprawą i wyjaśniamy jak jest z prawami autorskimi w tym wypadku by wszystko było zgodnie z prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Zamiast nad wizerunkiem zewnetrznym najpierw naprawcie i dopracujcie trybiki w srodku MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Dokładnie, każdy zadowolony gracz/klient przyniesie więcej nowych graczy niż filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi