Avenger Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Witam. Mam takie pytanie czy możnaby ustawić częstsze odświeżanie statystyk zadań? Bo o co chodzi. Chodzi o to ,że zaliczyłem zadanie z expedycji i niestety nie mogę dostać "nagrody" bo dopiero jutro o 4 rano będą podliczane statystyki. Możnaby ustawić np co 4h już by to wyglądało inaczej, Proszę o rozważenie tej "prosby"Pozdr. Quote
Guest I_Will_Never_Forget Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Zadania powinny być podliczane od razu a nagroda powinna być w banku. Sprawdz ponieważ powinno być tak jak napisałem. Podliczanie statystyk a zadań nie powinny mieć nic wspólnego. Należy wejść w zakładkę zadania, kliknąć interesującą nas gałąź a następnie przycisk ,,Sprawdź" wykonanego zadania by status zadania zmienił się na ,,wykonane" Quote
Avenger Posted September 3, 2014 Author Report Posted September 3, 2014 No wlasnie musi być tu blad bo tak nie jest bo zadania expedycyjne podliczaja się o 4 rano jak ranking Quote
Guest I_Will_Never_Forget Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Moge to zgłosić administratorowi, ale może tak powinno być także zobaczymy. W razie informacji odpowiem w tym temacie. Quote
Avenger Posted September 3, 2014 Author Report Posted September 3, 2014 Oki to przekaz też ze godzina z raportu wojennego jest 2h do przodu niż w rzeczywistości np. Zrobiłem atak o 8rano a w raporcie pokazuje ze o 10 Quote
Recommended Posts