BlaraS Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 (edited) Hej, nazywam się Paweł, 21 lat, od 2 tygodni mieszkam w Krakowie, reszta życia w Lublinie (z rodzicami ^^).W ogam grałem dość długo, dokładnie rok i dwa miesiące temu dostalem bana, za obrazę administracji, i dokladnie o to mi chodzilo, była to moja próba uwolnienia się od tej gry, ponieważ stała się moim nałogiem od którego nie mogłem się uwilnić. Top 59 na uni 2 to było coś ostatnio rozpocząłem grę na uni 8 i pomyślałem o moim starym koncie na uni 2 (teraz 3)Podjąłem próbę powrotu, i ku mujemu zdziwieniu po odwołaniu zostałem odblokowany, po historycznym (14 miesięcy przerwy) zalogowaniu się na konto, roześmiałem się ponieważ przypomniałem sobie, że aby ostatecznie się uwolnić, pokasowalem sobie wszystkie kolonie ^^ a więc nie dam się wciągnąć na nowo Mimo to bardzo serdecznie dziękuję administracji i graczom, których kiedyś znałem, nie wiem czy jeszcze grają, co się z nimi dzieje, pozdrawiam Izę ^^, dziękuję za wspólnie spędzony czas, za wspólną rywalizację i miłą zabawę.Pozdrawiam BlaraShttp://uni3.ogam.online/ubanner.php?id=467&type=0 Edited August 25, 2014 by BlaraS Quote
Recommended Posts