WucOsamma Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2014 Odwołanko od miszcza WItamchcialbym sie dowiedziec co zrobic z tym tematem. o lagach pisalem w dzien http://forum.ogam.online/topic/18785-wybraniec-losu-ds-vs-polakumields-marshallco/?do=findComment&comment=127694 wystapił lag u polakumie i nie mogł sie podstawic co by zmieniło kompletnie te starciepotem ja nie moglem cofnac rowniez przez laga, a moglo by nie dojsc do tego starcia a wiec jestem tutaj najmocniej poszkodowanya agresor wyszedlł na tym w sumie bez strat patrzac na pewne aspekty.... wiec chcialbym sie dowiedziec jak to administracja rozwiaze miedzy innymi DEUSwiec czekam na jakies info. pozdrawiammarshall Cytuj
deusx Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 Straty poniesione w wyniku błędu gry czy serwera są rozpatrywane indywidualnie, po wysłaniu zgłoszenia (podania o zwrot - kontakt -> Błąd gry). Cytuj
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 Tutaj to przydalby sie backup .Ja rowniez mam straty oszacowane na 5MLD OW.Raport wysle jesli tylko marshall dostanie co swoje , ja rowniez bede sie ubiegal. Cytuj
23wachu Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 Ty sie powinienes teraz cieszyć, że tą flotke masz bo tak byłbyś całą w plecy I_Will_Never_Forget Upominam za spam. Cytuj
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 A czy uwazasz ze skoro marshall odzyska co stracil to troche nieuczciwe wobec mnie?Maja zlom w 95%. Powinnienes byc obiektywny , tego RW nie powinno byc. Mnie tez lagowalo , tez moglem opoznic .Bzdura, jak oddac to oddac mi i jemu. Cytuj
spieriz Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 wrócić stan flot do stanu dnia poprzedniego, % z rw usunąć i po problemie. Cytuj
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 Jestem za, bedzie sprawiedliwie chociazby w tej kwestii. Cytuj
polakumie Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 fakt faktem ze to powinno byc cofniete dla jednego i drugiego.. ale niestety w tej sytuacji tousen sie cieszy bo nie dostalby zlomika porzadnego a taki by byl zeby nie lagi "opoznic" GSY ??? nawet za astaty tego sie nie da:P Cytuj
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie chodzi mi o gsy, o glowna flote, czulem ze smierdzi cos, napisales ze sie ukrywaliscie Ciebie obserwowalem na 3 planetach bylo * . Cytuj
MrWhite Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2014 juz nie jeden był taki przypadek i flota nigdy nie została zwrócona wiec i tym razem deus powinien byc konsekwentny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi