WucOsamma Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Odwołanko od miszcza WItamchcialbym sie dowiedziec co zrobic z tym tematem. o lagach pisalem w dzien http://forum.ogam.online/topic/18785-wybraniec-losu-ds-vs-polakumields-marshallco/?do=findComment&comment=127694 wystapił lag u polakumie i nie mogł sie podstawic co by zmieniło kompletnie te starciepotem ja nie moglem cofnac rowniez przez laga, a moglo by nie dojsc do tego starcia a wiec jestem tutaj najmocniej poszkodowanya agresor wyszedlł na tym w sumie bez strat patrzac na pewne aspekty.... wiec chcialbym sie dowiedziec jak to administracja rozwiaze miedzy innymi DEUSwiec czekam na jakies info. pozdrawiammarshall Quote
deusx Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Straty poniesione w wyniku błędu gry czy serwera są rozpatrywane indywidualnie, po wysłaniu zgłoszenia (podania o zwrot - kontakt -> Błąd gry). Quote
TouseN Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Tutaj to przydalby sie backup .Ja rowniez mam straty oszacowane na 5MLD OW.Raport wysle jesli tylko marshall dostanie co swoje , ja rowniez bede sie ubiegal. Quote
23wachu Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Ty sie powinienes teraz cieszyć, że tą flotke masz bo tak byłbyś całą w plecy I_Will_Never_Forget Upominam za spam. Quote
TouseN Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 A czy uwazasz ze skoro marshall odzyska co stracil to troche nieuczciwe wobec mnie?Maja zlom w 95%. Powinnienes byc obiektywny , tego RW nie powinno byc. Mnie tez lagowalo , tez moglem opoznic .Bzdura, jak oddac to oddac mi i jemu. Quote
spieriz Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 wrócić stan flot do stanu dnia poprzedniego, % z rw usunąć i po problemie. Quote
TouseN Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Jestem za, bedzie sprawiedliwie chociazby w tej kwestii. Quote
polakumie Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 fakt faktem ze to powinno byc cofniete dla jednego i drugiego.. ale niestety w tej sytuacji tousen sie cieszy bo nie dostalby zlomika porzadnego a taki by byl zeby nie lagi "opoznic" GSY ??? nawet za astaty tego sie nie da:P Quote
TouseN Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Nie chodzi mi o gsy, o glowna flote, czulem ze smierdzi cos, napisales ze sie ukrywaliscie Ciebie obserwowalem na 3 planetach bylo * . Quote
MrWhite Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 juz nie jeden był taki przypadek i flota nigdy nie została zwrócona wiec i tym razem deus powinien byc konsekwentny Quote
Recommended Posts