WucOsamma Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Odwołanko od miszcza WItamchcialbym sie dowiedziec co zrobic z tym tematem. o lagach pisalem w dzien http://forum.ogam.online/topic/18785-wybraniec-losu-ds-vs-polakumields-marshallco/?do=findComment&comment=127694 wystapił lag u polakumie i nie mogł sie podstawic co by zmieniło kompletnie te starciepotem ja nie moglem cofnac rowniez przez laga, a moglo by nie dojsc do tego starcia a wiec jestem tutaj najmocniej poszkodowanya agresor wyszedlł na tym w sumie bez strat patrzac na pewne aspekty.... wiec chcialbym sie dowiedziec jak to administracja rozwiaze miedzy innymi DEUSwiec czekam na jakies info. pozdrawiammarshall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Straty poniesione w wyniku błędu gry czy serwera są rozpatrywane indywidualnie, po wysłaniu zgłoszenia (podania o zwrot - kontakt -> Błąd gry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Tutaj to przydalby sie backup .Ja rowniez mam straty oszacowane na 5MLD OW.Raport wysle jesli tylko marshall dostanie co swoje , ja rowniez bede sie ubiegal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ty sie powinienes teraz cieszyć, że tą flotke masz bo tak byłbyś całą w plecy I_Will_Never_Forget Upominam za spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A czy uwazasz ze skoro marshall odzyska co stracil to troche nieuczciwe wobec mnie?Maja zlom w 95%. Powinnienes byc obiektywny , tego RW nie powinno byc. Mnie tez lagowalo , tez moglem opoznic .Bzdura, jak oddac to oddac mi i jemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 wrócić stan flot do stanu dnia poprzedniego, % z rw usunąć i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jestem za, bedzie sprawiedliwie chociazby w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polakumie Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 fakt faktem ze to powinno byc cofniete dla jednego i drugiego.. ale niestety w tej sytuacji tousen sie cieszy bo nie dostalby zlomika porzadnego a taki by byl zeby nie lagi "opoznic" GSY ??? nawet za astaty tego sie nie da:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie chodzi mi o gsy, o glowna flote, czulem ze smierdzi cos, napisales ze sie ukrywaliscie Ciebie obserwowalem na 3 planetach bylo * . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 juz nie jeden był taki przypadek i flota nigdy nie została zwrócona wiec i tym razem deus powinien byc konsekwentny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 6 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Czekamy co powie deus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi