linq Napisano 19 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Najlepiej usunąc post żeby ktoś nowy jak wejdzie nie widział komentarzy. Nie polecam gry na tym serwerze i ani złotówki nie przeleje... konczą sie astaty usuwam konto tak jak to z uni 8 . Mam czas ale na poważne gry.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 19 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 I jak farmy przeniesioneNie mam co prawda ostatnio czasu na farmienieale chciałbym wiedzieć ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 19 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Szacowny Adminie unikasz tematu jak ognia przypomnienia i upominanie sie o jakakolwiek odpowidze z twoje strony sa juz na granicy cierpliwosci ! Piszesz jakies pierdoły zebysmy sie tylko odczepili ustosunkuj sie w koncu do tego swojego kłamliwego słowa bo stado tych jeleni za ktore nasz masz wkoncu sobie odejdzie na lepsza łaczke! MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 19 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA TU GRAĆ JAK SIĘ NIE PODOBA TO WYPAD, MOŻE O TO CHODZI Edytowane 19 Października 2014 przez VEVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 19 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Moze ale chce to przeczytac i wiedziec naczym stoje ,jak takie podejscie ma szef do sprawy to oddam co mi dał i tez sie zegnam z gra MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Jedyne o co chodzi to o dodatkowy darmowy surowiec z silniejszych kont z u6 i o nic innego, a groźby jak go nie dostane to przestanę grać są paradoksalne z mojego punktu widzenia.Po symulacjach ZWZ (1 faza) zostanie przepisany skrypt do przeniesienia 200 kont z u6. W tym samym czasie około 500 najsłabszych u7 zostanie usuniętych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Konta przeniesione, wszelkie zauważone błędy proszę zgłaszać na pw na uniwersum 7.Mam nadzieję, że nie będzie kłopotów z owymi kontami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi